dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Sergiu a murit, iar Daniela este în stare critică după ce s-au izbit de copaci cu colacul tras de o mașină: „Nu mă lăsa a nimănui în lumea asta”

NAȚIONAL. Sergiu a murit, iar Daniela este în stare critică după ce s-au izbit de copaci cu colacul tras de o mașină: „Nu mă lăsa a nimănui în lumea asta”
20 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie pe un drum forestier din Oaș, județul Satu Mare. Trei tineri au fost trași pe un colac tubby de o mașină și au fost izbiți de copaci. În urma impactului violent, Sergiu, un bărbat de 35 de ani, a murit pe loc, în timp Daniela și Patricia, ambele de 21 de ani, au ajuns în stare gravă la spital.

Tragedia s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 00.00, pe drumul forestier „Brada”, situat în extravilanul localității Negrești Oaș, în zona „Luna Șes”. Potrivit publicației presasm.ro, un tânăr de 26 de ani, din Negrești-Oaș, aflat la volanul unui Mercedes înmatriculat în Franța a tractat trei persoane pe un colac tubby, respectiv un bărbat de 35 de ani și două fete de 21 de ani.

Un bărbat a murit, o fată este în stare critică

Din cauza condițiilor de drum, cei trei s-au izbit de un copac aflat pe marginea drumului. În urma impactului puternic, bărbatul de 35 de ani a murit, iar fetele au fost grav rănite. Una dintre tinere este în stare critică, cu șanse foarte mici de supraviețuire. A doua fată are fractură de picior și contuzie de coloană, scrie Observator News.

Ce spun pompierii

În cursul acestei noapți, în jurul orei 00:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor 3 victime rezultate în urma producerii unui accident rutier. În accident a fost implicat un autoturism care trăgea un tubing pe care se aflau trei persoane.

La fața locului s-au deplasat nouă subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comanda, două ambulanțe SMURD (una de terapie intensiva mobilă și una cu echipaj de prim-ajutor) și două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. Două victime (ambele de sex feminin, în vârstă de 21 de ani) au fost transportate la spital, iar o victimă de sex masculin în vârstă de 35 de ani a fost declarată decedată.

Șoferul era băut

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă. Nefiind un drum public, accidentul nu este considerat a fi unul rutier.

Mare de lacrimi după moartea lui Sergiu

Sufletul meu, inima mea, bebe meu de ce m-ai lăsat bebe de ceeeeeeeeeee? , bebe hai te rog înapoi, aveam atâtea planuri împreună iar Dumnezeu mi te-a luat, doamne dămi-l pe înapoi, ce mă fac eu fără tine sufletul meu? Cui m-ai lăsat bebe? Nu pot să cred nu pottttt, hai te rog bebe înapoi și spune-mi că-i o glumă, nu mă lasă în lumea asta a nimănui te rog!!!!!! Dacă nu ia-mă cu tine. bebeeeeeee urluuuu bebeeeeeee nu îmi răspunzi bebe meu nu mai pot, erai tot pentru mine și pentru Dominic, acum? Acum ne-ai lăsat, iubirea mea Dumnezeu să te odihnească în pace și să aibă grijă de tine acolo sus, iar noi promit ce ne vom revedea curând bebe meu frumos îngerașul meu am să te iubesc toată viața mea

Vaiiii Cristina!! Nu pot să cred ce ți s-a întâmplat. Bunul Dumnezeu sa îți dea multă putere să treci peste această grea încercare, să fii puternică pentru Dominic. Sincere condoleante întregii familii!

Nu pot să cred că nu mai ești Sergiu. Tușa și unchiu multă putere să treceți peste această grea încercare. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!


Sursă foto: Observator News / Facebok

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233