dobroge.tv

Live

Moarte cumplită pentru preotul unei localități din județul Constanța. A ars de viu în propria casă: focul ar fi fost pus intenționat

25 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un preot şi-a pierdut viaţa, în judeţul Constanţa, în urma unui incendiu produs în noaptea de luni spre marţi, în locuinţa sa. Potrivit pompierilor, focul ar fi fost provocat intenţionat.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină luni, 24 ianuarie, în jurul orei 23.45, la un Incendiu izbucnit la o casa pe str. Crizantemei din satul Petroșani, comuna Deleni -- detalii aici: Tragedie în județul Constanța. Un bărbat a ars de viu după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări

Incendiul se manifesta generalizat, la o casă de aproximativ 200 de metri pătraţi. Din păcate, în interiorul casei a fost găsită o persoana de sex masculin, decedată, carbonizată. Intervenţia s-a încheiat în jurul orei 04:35, cauza probabilă a incendiului fiind acţiunea intenţionată”, a transmis ISU Dobrogea.

De asemenea, o femeie a fost asistată medicală la faţa locului de echipajul SMURD, dar nu a fost transportată la spital.

Bărbatul care a murit era preot în localitatea Petroşani.

Am aflat şi noi cu stupoare şi îndurerare de acest cumplit eveniment. Ne rugăm pentru sufletul părintelui adormit în acest tragic accident. Ne este foarte greu să credem că incendiul ar fi fost produs intenţionat. Din datele noastre nu avea motive să facă aşa ceva. Sperăm ca autorităţile să ne lămurească în scurt timp cine ar fi putut provoca incendiul”, a transmis preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

Preotul Banciu Ștefan astăzi a plecat dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște! Regrete eterne, dragul nostru. Condoleanțe! Vei rămâne veșnic în amintirea noastră

Potrivit unor ipoteze din mediul online, preotul constănțeanu și-ar fi dat foc: „Și-a dat foc. A ars și casa”. Cu toate acestea, ipoteza nu este oficială și nu a fost confirmată sau infirmată de autoritățile abilitate. Cauza exactă a producerii tragediei urmează să fie stabilită în urma cercetărilor. 

UPDATE: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii împreună cu lucrători de la ISU fac cercetări la faţa locului pentru a lămuri împrejurările în care s-a produs incendiul. Verificările se fac pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi ucidere din culpă.


Sursă foto: botosaninews.ro / Adevărul

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233