dobroge.tv

Live

Familia copilașului sfâșiat de câine, devastată de durere: „Până şi hoţii mi-au intrat şi mi-au mângâiat câinii”. Animalele vor fi eutanasiate

Familia copilașului sfâșiat de câine, devastată de durere: „Până şi hoţii mi-au intrat şi mi-au mângâiat câinii”. Animalele vor fi eutanasiate
25 ianuarie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Durere fără margini pentru o familie din Dâmbovița după ce fiul lor de doar șase anișori a fost ucis de câinele pe care l-au luat pentru a-i păzi de hoți. Animalul este din rasa ciobănesc caucazian, considerată extrem de agresivă.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Moarte cumplită pentru un copil de doar șase ani: micuţul a fost sfâşiat de câinele familiei

Nu îmi explic de ce Dumnezeu mi-a luat copilaşul. Au venit hoţii peste noi de mai multe ori şi acum câinii au stat în permanenţă deschişi. Până şi hoţii mi-au intrat şi mi-au mângâiat câinii”, a declarat mama copilașului pentru Observator News.

Băieţelul a mers dimineaţă într-o curte separată, din spatele casei, să stingă lumina într-o anexă. Acolo erau şi câinii familiei, lăsaţi liberi. Printre ei, patru ciobăneşti. Unul dintre ei s-a repezit la băieţel şi l-a apucat de gât.

După 20 de minute, tatăl a observat că băieţelul nu se întoarce în casă şi a mers să vadă ce-i cu el.

Era în stop cardiorespirator, avea leziuni multiple la nivelul corpului, plăgi profunde la nivelul gâtului. A fost resuscitat, dar, din păcate, fără rezultat”, a declarat Corina Corneanu, medic ambulanţă pentru Observator News.

Sunt îngrozită de ce s-a întâmplat. Noi iubim animalele. Avem inclusiv în casă. Erau doar mari, dar nu s-a întâmplat până acum niciodată nimic. Copilul în permanenţă a fost supravegheat, însă astăzi pur şi simplu aşa s-a întâmplat”, a mai declarat mama copilașului pentru sursa citată.

Familia are în total 17 câini, dar cei mai mulţi sunt de talie mică. Cei patru ciobăneşti erau luaţi special pentru pază. Pptrivit Observator News, proprietarii ar fi cumpărat cei patru câini de talie mare tocmai de teama hoţilor din zonă. Animalele sunt într-o perioadă de carantinare de 14 zile pentru a vedea dacă au sau nu simptome de turbare. Indiferent de rezultat, proprietarii le-ar fi comunicat celor de la Direcţia Sanitar Veterinară că vor să eutanasieze câinii.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233