dobroge.tv

Live

Alertă în Constanța! Un MiG de la baza Mihail Kogălniceanu s-a prăbușit. Aeronava este căutată: nu se cunoaște starea pilotului

Alertă în Constanța! Un MiG de la baza Mihail Kogălniceanu s-a prăbușit. Aeronava este căutată: nu se cunoaște starea pilotului
02 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Autorităţile din Constanţa intervin, în această seară, după ce a fost anunţat un „incident aviatic” în judeţ. Din primele informaţii, un avion militar s-ar fi prăbușit în zona Gura Dobrogei, județul Constanța.

Autorităţile din judeţul Constanţa au confirmat, miercuri seară, că s-a înregistrat un „incident aviatic”, fără a preciza natura acestuia.

Sursa citată a menţionat doar că informaţiile vor fi oferite de către reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale.

Din primele date, un avion militar ar fi căzut. Nu se cunoaşte deocamdată dacă există victime.

UPDATE. Ce spune MApN

Miercuri, 2 martie, ora 20.00, o aeronavă MiG 21 LanceR din dotarea Bazei 86 Aeriene, care executa o misiune de patrulare aeriană deasupra Dobrogei, a pierdut legătura radio cu turnul de control, iar la ora 20.03 a dispărut de pe radar, într-o zonă cuprinsă între localitățile Cogealac si Gura Dobrogei.

Aeronava decolase de pe Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, în jurul orei 19.50.

Nu sunt date, la acest moment, despre starea pilotului și a aeronavei.

Au fost declanșate de urgență operațiunile de căutare-salvare. Un elicopter IAR-330 Puma a decolat de urgență spre zona posibilului impact, iar echipajele de intervenție ale ISU Dobrogea au pornit, de asemenea, spre această zonă.

Vom reveni cu informații suplimentare, de îndată ce vor fi disponibile.

UPDATE

Elicopterul care a plecat în căutarea aeronavei MiG 21 LanceR prăbușite a dispărut de pe radar. Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Apărării Naţionale, pilotul a raportat condiții de vreme nefavorabilă și a primit ordin să se întoarcă la bază. La bord se afla și un echipaj format din cinci militari. În aceste momente nu se starea echipajului sau a aeronavei. Potrivit Observator News, cele cinci persoane și-ar fi pierdut viața -- detalii aici: CONSTANȚA. Elicopterul plecat să caute MiG-ul prăbușit a dispărut de pe radar, cinci militari ar fi murit: „E foc mare acolo”


Sursă foto: ziaruldegarda.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233