dobroge.tv

Live

11 kilograme de cannabis trimise, prin curier, din Spania în Feteşti. Poliţiştii au prins doi bărbaţi imediat ce aceştia au ridicat coletele

11 kilograme de cannabis trimise, prin curier, din Spania în Feteşti. Poliţiştii au prins doi bărbaţi imediat ce aceştia au ridicat coletele
17 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict a doi bărbați, bănuiți de operațiuni cu droguri de risc. Cei doi au fost reținuți.

La data de 16 martie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au surprins, în flagrant delict, doi bărbați, de 37, respectiv 51 de ani, imediat după ce aceștia ar fi primit, printr-o firmă de curierat, două colete ce conțineau o cantitate de aproximativ 11 kilograme de cannabis. Substanțele interzise proveneau din Spania, iar acțiunea a fost desfășurată în municipiul Fetești, județul Ialomița.

Ulterior, polițiștii din cadrul B.C.C.O. Constanța au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite 38 de cartușe cu bile de cauciuc, semințe de cannabis, precum și dispozitive electronice și bunuri cu valoare probatorie.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor doi bărbați, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de introducerea în țară, precum și importul ori exportul de droguri de risc, fără drept și cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc, fără drept.

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune au participat polițiștii B.C.C.O. București, B.C.C.O. Ploiești, B.C.C.O. Alba-Iulia și jandarmi din cadrul structurilor teritoriale din București și Prahova.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233