dobroge.tv

Live

ACCIDENT EFORIE. Cristian şi-a pierdut viaţa după ce iubita sa a intrat cu maşina într-un stâlp! Fata este în comă

11 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

Iubita lui, Alexandra, care își luase recent permisul de conducere, este în comă, cu multiple traumatisme, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce o priveşte.

Tânărul care şi-a pierdut viaţa aseară într-un grav accident avea doar 22 de ani. Cristian Măglașu era student la Psihologie, la Universitatea Andrei Șaguna. La volanul maşinii era chiar iubita sa, care se află acum la Spitalul Judeţean Constanţa. Din păcate, starea tinerei este foarte gravă, fiind în comă.

Accidentul a avut loc aseară. Alexandra se afla la volan și circula pe DN 39, dinspre Constanța către Mangalia, când, la un moment dat, ar fi acroșat un câine, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un stâlp. Ambii au rămas încarcerați. Din păcate, tânărul a murit pe loc. Conducătoarea auto a fost transportată la spital cu multiple traumatisme.

"La faţa locului, colegii au găsit două persoane încarcerate, o tânără de aproximativ 20 de ani care a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la spital cu traumatisme multiple, dar şi un tânăr de aproximativ 22 de ani pentru care medicii au fost nevoiţi să declare decesul", a declarat Anca Chiriță, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.

La accident au intervenit două autospeciale de descarcerare, două ambulanțe SMURD B și un echipaj SAJ cu medic.

Cristian Nicușor Măglașu, de loc din Constanța, era student student la Psihologie, la Andrei Șaguna. Iubita lui, Alexandra, care își luase recent permisul de conducere, este în comă, cu multiple traumatisme, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce o priveşte.

Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233