dobroge.tv

Live

Poliţist blestemat după ce a amendat un bărbat care nu purta masca de protecţie: "Te blestem, mama e de aia care face farmece"! VIDEO

12 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat care a fost amendat că nu a purtat masca de protecţie într-o benzinărie l-a ameninţat pe poliţistul care a "îndrăznit" să facă acest lucru. Ba mai mult, bărbatul nervos a rupt procesul verbal. 

Sindicatul Europol relatează că, în 27 iulie, pe raza comunei Păuleşti, judeţul Prahova, un poliţist a amendat un bărbat care nu a purtat mască de protecţie într-o benzinărie.

”Cetăţeanul, cu model de comportament copiat cel mai probabil de la alţii care se cred deasupra legii, aflând că este sancţionat contravenţional a recurs la a-l ameninţa pe colegul nostru, promiţându-i, într-un limbaj suburban, că în 15 zile i se va întâmpla ceva rău, deoarece mama sa are îndeletniciri obscure, constând în faptul că face farmece, în trecut un poliţist decedând ca urmare a demersurilor acesteia, în mod ostentativ rupând în faţa poliţiştilor prezenţi, procesul verbal de constatare a contravenţiei. Organizaţia noastră a sesizat unitatea de parchet competentă cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj, mai ales în condiţiile în care există deja un precedent în care un cetăţean care l-a „blesmat” pe un agent constatator să îşi cumpere medicamente de banii cu care a fost amendat, a fost condamnat de instanţă”, au scris sindicaliştii.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233