dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Zeci de poliţişti au descins în cartierul "Henri Coandă" - peste 1.000 de persoane au fost verificate

CONSTANŢA. Zeci de poliţişti au descins în cartierul
13 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

Zeci de poliţişti au descins în cartierul "Henri Coandă", din Constanţa. Peste 1.000 de persoane au fost verificate în timpul raziei organizate de IPJ Constanţa şi s-a lăsat şi cu amenzi.

În această dimineaţă, în intervalul orar 06.00-09.00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Constanţa şi G.J.M Tomis, poliţişti locali şi reprezentanţi ai R.A.E.D.P.P. au desfăşurat o acţiune în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanţa, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru verificarea respectării măsurilor prevăzute de Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„În urma activităţilor, cele peste 180 de forţe de ordine prezente au verificat aproximativ 1.000 de persoane şi 20 de autoturisme, fiind aplicate 19 sancţiuni contravenţionale, dintre care 17 la O.U.G. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români şi 2 la Legea 55/2020, în valoare de 1.475 de lei”, transmite IPJ Constanţa.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233