dobroge.tv

Live

Accident înfiorător provocat de un şofer de TIR care a ratat ieşirea de pe autostrada A1: o fetiţă de doi ani şi mama ei au murit! VIDEO

18 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a avut loc azi noapte pe Autostrada A1, în zona municipiului Piteşti. Un bărbat de 30 de ani şi-a pierdut soţia şi fetiţa.

Accidentul a fost provocat de un șofer de TIR care a ratat ieșirea de pe autostradă spre Slatina și a întors mergând pe contrasens. Într-o zonă fără parapeți despărțitori a vrut să reintre pe cealaltă bandă și a întors efectiv camionul.Un bărbat de 30 de ani la volanul unui BMW înmatriculat în Cluj nu a mai putut evita impactul. A tras de volan stânga, dar a ajuns într-o zonă cu parapeți și a fost aruncat sub TIR.În mașină, pe locul din dreapta, era șoția lui, 25 de ani, iar în spatele ei, pe scaunul special pentru copii fetița lor de un an și 9 luni.

Fetița a fost găsită de cadrele medicale decapitată.Mama ei a murit în drum spre spital, după ce a fost descarcerată și urcată inconștientă în ambulanță. Tatăl a fost găsit de salvatori în afara autoturismului, conștient.

”Mama bebeluşului decapitat în urma tragicului accident de pe A1 a ajuns la Spitalul Judeţean Argeş în stare foarte gravă. Aceasta era în stop cardio-respirator şi avea leziuni grave la nivelul craniului. Au fost demarate procedurile de resuscitare, însă pentru victimă nu s-a mai putut face nimic, declarându-se decesul”, spune dr. Marius Pascu, şef secţie UPU la Spitalul Judeţean Argeş.

Șoferul TIR-ului avea alcoolemie zero și va fi cercetat pentru ucidere din culpă. Camionul e înmatriculat în Suceava.

Polițiștii au descoperit că TIR-ul care a provocat nenorocirea, avea un magnet instalat pe tahograf. Ceea ce îl ajuta pe șofer, care are 49 de ani, să conducă fără să respecte timpii de odihnă și nici viteza legală, care nu se mai înregistra în aparat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233