dobroge.tv

Live

Accident grav în județul Tulcea. Trei ucraineni, printre care și un copil, au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit

Accident grav în județul Tulcea. Trei ucraineni, printre care și un copil, au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit
14 mai 2022
Redactia DTV

Publicitate

Trei ucraineni, printre care și un copil de cinci ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier grav produs sâmbătă, 14 mai, la ieșire din localitatea Izvoarele, județul Tulcea.

Potrivit ISU Delta Tulcea, salvatorii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs la ieșirea din localitatea Izvoarele, intersecția DN 22F cu DJ 229, între două autoturisme.

La fața locului au fost direcționate un echipaj de descarcerare și un echipaj cu o autospecială de stingere.

„Colegii au procedat la descarcerarea unei femei de 34 de ani pe care au predat-o Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea. Pasagera din același autoturism, în vârstă de 33 de ani a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean de Urgență Tulcea. De asemenea în urma evenimentului rutier, a rezultat și rănirea unui minor în vârstă de 5 ani care și acesta urmează sa fie transportat la spital. Din fericire acesta este stabil. Toate cele trei victime sunt din același autoturism înmatriculat în Ucraina iar victimele sunt cețățeni ucraineni“ - au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Un bărbat de 25 de ani aflat în al doilea autoturism a fost și el transportat la spital.


Sursă foto: ISU Delta Tulcea

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233