dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Un bărbat de 75 de ani și-a pus capăt zilelor cu arma de vânătoare

NAȚIONAL. Un bărbat de 75 de ani și-a pus capăt zilelor cu arma de vânătoare
17 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

O nouă tragedie a avut loc în cursul zilei de marţi. Un bărbat de 75 de ani a fost găsit împuşcat în baia din apartamentul său din Piteşti. Soţia sa, care plecase după medicamente, a fost cea care a făcut şocanta descoperire.

Potrivit Observator News, un vecin a fost cel care a sunat la 112, după ce a auzit-o pe soţia bărbatului plângând că soţul său s-a sinucis. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat decât să constate decesul. Din primele informaţii, bărbatul fusese diagnosticat cu cancer în stadiu terminal. El fusese vânător şi deţinea legal arma.

Lângă bărbat a fost descoperită şi arma, dar şi un bilet de adio prin care îşi justica gestul.

Ce spun poliţiştii

În după-amiaza zilei de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit împușcat într-un apartament dintr-un bloc de locuințe. La fața locului a fost identificat un bărbat de 75 de ani, decedat.

Din primele cercetări, efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, împreună cu polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, rezultă că bărbatul este deținător legal de armă de vânătoare.

În continuare se desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care tragicul eveniment s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233