dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Cinci tinere s-au dezbrăcat complet și au făcut baie în râul Bega. Polițiștii au deschis un dosar penal și încearcă să le identifice. VIDEO

18 mai 2022
Redactia DTV

Publicitate

Incident mai puțin obișnuit în Timișoara. Polițiștii caută mai multe fete care au făcut baie dezbrăcate în Bega. Acest lucru s-a petrecut chiar în zona centrală a orașului. Între timp, oamenii legii au deschis deja un dosar penal pentru fapta lor nebunească.

Potrivit Observator News, vineri seară, cinci tinere s-au dezbrăcat complet și au făcut baie în canalul Bega, chiar sub privirile trecătorilor. Oamenii nu au stat pe gânduri și s-au înghesuit să imortalizeze momentul. Întreaga scenă a fost surprinsă de cei aflați în zonă. Nu a mai durat mult până ce imaginile au devenit publice.

Polițiștii s-au autosesizat după ce imaginile au ajuns pe internet. Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar o anchetă este în curs de desfășurare, având în vedere că fetele sunt căutate, notează tion.ro.

În urma anlizării imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii Secției 1 Timișoara au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ''ultraj contra bunelor moravuri'', în care se efectuează verificări pentru identificarea persoanelor și tragerea la răspundere”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.


Sursă foto / video: tion.ro

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233