dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Un pompier a murit în timpul unei misiuni: ar fi fost călcat de autospeciala de intervenţie, condusă de unul dintre colegii săi

NAȚIONAL. Un pompier a murit în timpul unei misiuni: ar fi fost călcat de autospeciala de intervenţie, condusă de unul dintre colegii săi
18 mai 2022
Redactia DTV

Publicitate

Tragedie în această după-amiază. Un pompier de la Detaşamentul Bradu din judeţul Argeş a murit în timpul unei misiuni pe Autostrada A1. Acesta ar fi fost lovit de autospeciala de intervenţie condusă de unul dintre colegii săi.

Pompierul se afla în misiune la stingerea unui incendiu de vegetaţie pe A1, la km 113. La un moment dat, în timpul intervenției, acesta a fost văzut de unul dintre colegi că era căzut la pământ.

În scurt timp, ceilalți membri ai echipajului au început manevrele de resuscitare, iar două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă au început deplasarea spre eveniment. Echipajele medicale au preluat pacientul cu manevre de resuscitare în curs și l-au transportat la spital unde a fost constat decesul.

Pompierul avea 47 de ani și era angajat al ISU Argeș din anul 2006.

Potrivit, epitesti.ro, pompierul ar fi fost lovit de autospeciala de intervenţie, atunci când colegul aflat la volan încerca să dea cu spatele. Colegii lui l-au văzut doar căzut la pământ, în spatele maşinii.

Autoritățile desfășoară o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

Ce spune ISU Argeș

Cu puțin timp în urmă pompierii de la Detașamentul Bradu au fost alertați cu privire la izbucnirea unui incendiu de vegetație pe A1, la km 113. La un moment dat, în timpul intervenției, a fost observat unul dintre colegi care era căzut la pământ.

În scurt timp ceilalți membri ai echipajului au început manevrele de resuscitare, iar două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă au început deplasarea spre eveniment. Echipajele medicale au preluat pacientul cu manevre de resuscitare în curs și l-au transportat la spital unde a fost constat decesul.

Pompierul avea 47 de ani și era angajat al ISU Argeș din anul 2006. Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragicul incident. Întregul colectiv al ISU Argeș își exprimă regretul profund pentru tragicul eveniment și este alături de familia îndoliată!”.


Sursă foto: ziarulargesul.ro

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233