dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Șofer lovit cu pumnii în cap de polițiștii locali după ce ar fi încercat să îi atace pentru o amendă primită: „Tu dai în poliție, bă prostule?”

NAȚIONAL. Șofer lovit cu pumnii în cap de polițiștii locali după ce ar fi încercat să îi atace pentru o amendă primită: „Tu dai în poliție, bă prostule?”
19 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Scandal pe străzile din Iași. Un șofer care a fost amendat pentru o parcare neregulamentară a încercat să atace polițiștii locali. Ulterior, bărbatul a fost imobilizat, iar oamenii legii l-au lovit cu pumnii în cap.

Potrivit Observator News, supărat că cei doi agenţi ai Poliţiei Locale nu l-au lăsat să scape nepedepsit, bărbatul a încercat să îi atace. Unuia dintre agenti a reuşit să îi spargă arcada, astfel că în acel moment politiştii l-au imobilizat, l-au culcat la pământ şi au început să îl lovească cu pumnii în cap, în timp ce îi ţineau mâinile la spate. Mai mult, bărbatul ar fi lovit cu piciorele şi pumnii autospeciala de poliţie, motiv care i-ar fi înfuriat pe cei doi agenţi.

În imaginile publicate de dezvăluirea.ro, unul dintre polițiști se aude cum spune: „Tu dai în poliție, bă prostule? Pentru ce, băi? Pentru o oprire neregulamentară? Băi tâmpitule, băi”. Apoi acesta îl lovește cu pumnul în cap pe șofer.

Pe lângă loviturile primite, bărbatul a încasat şi mai multe înjurături din partea celor doi poliţişti. El a fost retinut 24 de ore pentru utlraj.

Ce spun polițiștii

Polițiștii din Iași au transmis cum s-a întâmplat totul. Aceștia au declarat că șoferul a lovit cu picioarele mașina de poliție, dar și pe unul dintre agenți. Când au văzut ce se întâmplă, autoritățile au acționat și l-au dus pe bărbat la Poliția Muncipiului Iași - Secția 3 de Poliție.

În data de 18 mai, ora 15.15, un echipaj al Poliţiei Locale Iaşi aflat în serviciul de patrulare şi fluidizare a traficului rutier pe bulevardul Primăverii din municipiul Iași, a identificat un conducător auto care staționa neregulamentar în stația mijloacelor de transport în comun din proximitatea Serviciului Pașapoarte/D.R.P.C.I.V. Iași.

După legitimarea conducătorului auto, acesta a avut un comportament agresiv, deplasându-se la autospeciala de serviciu a Poliției Locale Iași, în care polițistul local încheia procesul-verbal de constatare a contravenției și a lovit cu picioarele autospeciala și pe unul dintre polițiștii locali. În urma agresiunii, polițiștii locali l-au imobilizat pe conducătorul auto în cauză și l-au condus la Poliția Municipiului Iași – Secția 3 Poliție, unde se află și în prezent, iar polițistul local s-a deplasat la U.P.U. Sfântul Spiridon, pentru investigații medicale.

Conducerea Poliției Locale Iași va dispune o cercetare internă, pentru a stabili cauzele care au condus la acest incident și dacă s-au respectat procedurile privind imobilizarea persoanei și folosirea forței. Cercetările continuă în cadrul Poliției Municipiului Iași – Secția 3 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute în art. 257 din Codul penal, respectiv infracțiunea de ultraj, având în vedere că prin Decizia nr. 19/2020, Înalta Curte de Casație și Justiție (publicată în Monitorul Oficial al României), a stabilit că: „în interpretarea dispoziţiilor art. 257 alin. (4) din Codul penal, noţiunea de „poliţist” are în vedere şi persoana care exercită funcţia de poliţist local în temeiul Legii poliţiei locale nr. 155/2010”.


Sursă foto: dezvaluirea.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233