dobroge.tv

Live

Accident grav în județul Constanța. Un adolescent de 15 ani este în comă

Accident grav în județul Constanța. Un adolescent de 15 ani este în comă
22 iunie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Accident grav în această după-amiază în localitatea Vârtop din Județul Constanța. O mașină și o motocicletă s-au ciocnit. În urma impactului, un adolescent de 15 ani a suferit o lovitură gravă la cap, fiind în comă.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină miercuri, 22 iunie, în jurul orei 13.20, în localitatea Vârtop din județul Constanța. Potrivit primelor informații, un motociclist și o mașină s-au ciocnit pe strada Mihai Eminescu din localitate.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD B2 Chirnogeni, două echipaje SAJ B2 și C2, dar și elicopterul SMURD.

Potrivit reprezentanșilor Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța, starea victimelor s-a agravat fiind necesare mai multe echipaje de prim ajutor.

Victima este un pacient în vârstă de 15 ani, în comă, care a fost diagnosticat cu traumatism cranian grav. I s-a acordat primul ajutor la locul solicitării, fiind intubat de medicul aflat pe elicopterul SMURD, apoi transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, precizează medicul Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al SAJ Constanța. 


Sursă foto cu rol ilustrativ: monitorulcj.ro

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233