dobroge.tv

Live

Incident grav într-o sală de judecată din Constanța: o femeie a fost tăiată de fostul soț în timpul unui proces

Incident grav într-o sală de judecată din Constanța: o femeie a fost tăiată de fostul soț în timpul unui proces
23 iunie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Un incident grav a avut loc în Sala 1 a Judecătoriei Constanța. Potrivit unor surse Dobrogea TV, o femeie a fost tăiată de fostul soț cu care se afla în plin proces de custodie a copilului. Bărbatul ar fi tăiat-o pe femeie pe față cu o lamă de la un cutter, pe care o avea asupra sa.

Femeia a fost preluată de o ambulanță pentru a fi transportată la spital, iar bărbatul a fost scos din sală de către jandarmi.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, la numărul de urgență 112 a fost o solicitare pentru o pacientă care prezenta o plagă la nivelul feței. Femeia este conștientă și stabilă și a fost transportată la Spitalul Județean.

Ce spun polițiștii

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanța s-ar afla o persoană care prezintă o plagă tăiată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feței, de către fostul concubin, de 44 de ani.

Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil.

Autorul se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la audieri.

Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă.

La acest moment, cercetările sunt în desfășurare.

Ce spun jandarmii

Astăzi, 23 iunie a.c., în jurul orei 12.00, în cadrul unei şedinţe de judecată publice care avut loc la Judecătoria Constanţa, pe fondul stării tensionate, un bărbat a atacat o femeie cu o lamă ascuţită, tip cutter, rănindu-o în zona feţei.

În urma incidentului, jandarmii aflaţi la faţa locului au intervenit rapid pentru imobilizarea şi încătuşarea bărbatului, reuşind să o salveze pe femeie.

La faţa locului a fost solicitată prezenţa unui echipaj medical, în vederea acordării primului ajutor persoanei vătămate. Femeia este conştientă şi se află în afara oricărui pericol.

Bărbatul a fost condus la secţia de poliţie, în vederea continuării cercetărilor.


Sursă foto: captură video Ziarul Amprenta

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233