dobroge.tv

Live

UPDATE. Accident grav la ieșire din Medgidia. Șase persoane au fost rănite: un copil a ajuns în stare gravă la spital, iar un bărbat a fost resuscitat la fața locului. VIDEO

24 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Accident grav la ieșire din Medgidia, spre Valea Dacilor. Șase persoane (trei adulți și trei copii) au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit. Un bărbat a fost găsit în comă, încarcerat, iar medicii au reușit să-l readucă la viață. De asemenea, un copil de opt ani a fost transportat de urgență la spital, cu o lovitură gravă la cap. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat vineri, 24 iunie, în urmă cu puțin timp, la ieșire din Medgidia spre Valea Dacilor.

Potrivit primelor informații, acolo a avut loc un accident rutier. În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată.

La fața locului intervin echipaje SMURD B, SMURD C2 și SAJ B2.

Intervenția este în desfășurare.

UPDATE. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), în accident au fost rănite trei persoane: un copil de opt ani, cu traumatism cranio-cerebral grav, care a fost transportat la spitalul de la Medgidia, un bărbat care este încarcerat și inconștient și o femeie conștientă, în stare stabilă.

UPDATE. „În Medgidia au fost găsite șase victime, o victimă în comă, care a intrat în stop cardiorespirator, s-a efectuat protocolul de resuscitare, în urma căruia și-a reluat funcțiile vitale și a fost transportat la Spitalul Județean, un copil cu traumatism cranio-cerebral, în stare critică, transporat la Spitalul Medgidia, doi copii stabili, conștienți cu traume ușoare, o femeie cu traumatism craniofacial, și un bărbat cu traumatism cranioabdominal. Toți pacienții transferați la spitalele Medgidia și Județean”, au transmis reprezentanții SAJ Constanța.


Sursă foto: Facebook Alpha Media / ISU Dobrogea

Sursă video: Facebook Media TV / ISU Dobrogea

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233