dobroge.tv

Live

Încă patru cruci pe „Drumul Morții”. Patru oameni au sfârșit după ce un șofer a intrat în depășire fără să se asigure - impactul a fost devastator

Încă patru cruci pe „Drumul Morții”. Patru oameni au sfârșit după ce un șofer a intrat în depășire fără să se asigure - impactul a fost devastator
29 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Accident cumplit pe E85-DN2, cunoscut drept „Drumul Morții”. Patru persoane au murit, iar cinci au fost rănite după ce un șofer a intrat în depășire fără să se asigure, în zona localităţii Sineşti, între Bucureşti şi Urziceni.

Potrivit Observator News, cinci bărbaţi, toţi din Buzău, veneau spre Bucureşti. La un moment dat, şoferul a intrat într-o depăşire fără să se asigure. S-a izbit violent de un autoturism în care se aflau un copil de 9 ani şi tatăl acestuia. O a treia maşină, în care se aflau tot două persoane, nu a mai putut opri nici ea la timp.

Impactul a fost devastator: nouă victime, din care doi copii. Patru persoane, inclusiv şoferul vinovat, şi-au pierdut viaţa. Celalalte cinci victime au ajuns la spital. Un copil de aproximativ 8 ani, care a suferit o fractură la picior, a fost dus la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti. De asemenea, două persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni, iar alte două la o unitate spitalicească din Capitală, precizează ISU Ialomița.

Șoferul BMW-ului a scăpat cu viață. În mașină era cu fiul său de nouă ani, care se află acum la Spitalul Grigore Alexandrescu. În cealaltă mașină implicată, un Opel, erau cinci bărbați, toți din Buzău. Patru dintre ei au murit, iar unul a fost rănit, notează stirileprotv.ro.

Potrivit adevarul.ro, accidentul s-a produs pe şoseaua unde, în urmă cu 16 ani a pierit fulgerător îndrăgita interpretă Laura Stoica, alături de iubitul său, Cristian Mărgescu. Tot pe DN2, în apropiere de localitatea Coşereni şi-a găsit sfârşitul cuplul de artişti basarabeni Aldea-Teodorovici, care, în noaptea de 29 spre 30 octombrie 1992, plecase din Bucureşti spre Chişinău.

Drumul Naţional 2 (DN2) este supranumit şi „Drumul Morţii” din cauza numărului mare de accidente soldate cu victime, menționează sursa citată.

Ce spun salvatorii

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, în eveniment au fost implicate trei autoturisme şi nouă persoane. În urma impactului, patru persoane au decedat, iar cinci au fost transportate la spital.

Printre victime se află un minor de aproximativ 8 ani, care a suferit o fractură la picior, fiind dus la Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' din Bucureşti. De asemenea, două persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni, iar alte două la o unitate spitalicească din Capitală, precizează sursa citată.

Traficul este blocat pe sensul de mers Bucureşti-Urziceni şi se circulă alternativ, pe o singură bandă, anunţă IPJ Ialomiţa. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă precizează că a fost dezactivat Planul roşu de intervenţie.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233