dobroge.tv

Live

UPDATE. Accident cumplit, în judeţul Constanţa. Două fete au murit, alte două persoane sunt în stare foarte gravă - cel de la volan avea doar 16 ani!

UPDATE. Accident cumplit, în judeţul Constanţa. Două fete au murit, alte două persoane sunt în stare foarte gravă - cel de la volan avea doar 16 ani!
05 august 2022
Redactia DTV

Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat azi noapte să intervină în Cobadin, zona Peco, acolo unde a avut loc un accident grav.

Potrivit primelor informaţii, trei maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului violent, două tinere au murit pe loc, în timp ce alţi doi bărbaţi au fost transportaţi în stare foarte gravă la spital. O altă persoană a fost transportată la spital conştientă.

Au intervenit două echipaje SMURD B și C, o autospecială de stingere, două echipaje SAJ B2 și două echipaje SAJ C2.

La fața locului, echipajele medicale au găsit cinci victime:

- două victime de sex feminin decedate

- un bărbat conștient, politraumatizat, transportat la Spitalul Județean Constanța,

- două victime de sex masculin, cu politraumă gravă, inconștienți, care au fost intubați și transportați la Spitalul Județean Constanța.

UPDATE. Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani. Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate.În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani.

Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

Gârbovirea duhovnicească

Cultură cu de toate

interviu integral RADU AFRIM

În centrul atenției

1 Decembrie 1918

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233