dobroge.tv

Live

Val de accidente în această dimineață pe Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral: se circulă în coloană

Val de accidente în această dimineață pe Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral: se circulă în coloană
08 august 2022
Redactia DTV

Publicitate

Traficul rutier este îngreunat în această dimineață pe Autostrada A2 București-Constanța din cauza mai multor evenimente rutiere, transmite Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța.

Toate evenimentele rutiere au avut loc pe sensul către litoral, iar tre dintre ele s-au petrecut în apropiere de Drajna, iar unul în zona Valea Dacilor.

Potrivit DRDP Constanța, un eveniment rutier a avut loc pe A2, la kilometrul 182. Este vorba despre o coliziune ușoara între două autoturisme. Evenimentul care a avut loc în zona Valea Dacilor nu s-a soldat cu victime. Banda de urgență este blocată.

În cel de-al doilea caz, este vorba despre un impact între două autoturisme, la kilometrul 106+800, calea 1. Cele două mașini au fost scoase pe banda de urgență. Nu există victime.

Cel de-al treilea accident a avut loc la kilometrul 107+100, calea 1. Este vorba despre o tamponare ușoară între două autoturisme, fără victime.

Cel de-al patrulea eveniment rutier a avut loc la kilometrul 108. Din primele informații șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si a lovit parapetul marginal. Accidentul nu s-a soldat cu victime.


Sursă foto: Facebook Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta

Publicitate

Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

Omul nou

Reteta Sanatatii

Detartrajul dentar

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233