dobroge.tv

Live

„Uite cum dă cu pumnii în el”. Controlor luat la bătaie de un călător în timp ce verifica biletele, într-un tren pe ruta Mangalia - Sibiu. VIDEO

„Uite cum dă cu pumnii în el”. Controlor luat la bătaie de un călător în timp ce verifica biletele, într-un tren pe ruta Mangalia - Sibiu. VIDEO
08 august 2022
Redactia DTV

Publicitate

Scandal într-un tren care circula pe ruta Mangalia - Sibiu. Un controlor a fost luat la bătaie de un călător în timp ce controla biletele. Mai mulți bărbați au intervenit pentru a aplana conflictul. Autoritățile s-au sesizat din oficiu, după ce imaginile au fost publicate pe internet.

În imaginile surprinse de un călător se vede cum un bărbat, aflat la bustul gol, a sărit să îl bată pe controlor în timp ce acesta verifica biletele de călătorie. Ulterior, acesta îi da doi pumni controlorului care a ripostat. Mai multe persoane au încercat să intervină. Agresiunea ar fi avut loc duminică, 7 august, pe ruta Mangalia - Sibiu.

În cele din urmă, bărbatul agresiv a fost scos pe peronul gării de alţi călători, trenul fiind la acel moment în stație la Cernavodă.

Ce spun polițiștii

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Fetești au fost sesizați, la data de 7 august, în jurul orei 21.00, cu privire la faptul că, în trenul care circula pe magistrala CF 800, relația Mangalia-Sibiu, s-a produs o altercație între două persoane.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că altercația a avut loc în timp ce controlorul de tren efectua controlul legitimațiilor de călătorie, moment în care un călător l-ar fi lovit și îmbrâncit, după care a coborât din tren în stația Cernavodă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cercetăriile fiind continuate, în vederea stabilirii situației de fapt și identificării bărbatului implicat în altercație.


Sursă foto / video: Facebook Beatrice G.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

Omul nou

Reteta Sanatatii

Detartrajul dentar

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233