dobroge.tv

Live

Inconștiența face noi victime. Petru a murit nevinovat în urma unui accident cumplit provocat de un șofer beat de 23 de ani: „Ai plecat fără să ai când să-ți iei rămas bun”

Inconștiența face noi victime. Petru a murit nevinovat în urma unui accident cumplit provocat de un șofer beat de 23 de ani: „Ai plecat fără să ai când să-ți iei rămas bun”
14 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie noaptea trecută în Maramureș. Petru, un tânăr de doar 30 de ani, a murit nevinovat după ce un șofer de BMW de 23 de ani s-a urcat beat la volan și l-a izbit violent.

Conform IPJ Maramureș, evenimentul rutier s-a produs vineri, 13 august, la ora 23:50, când polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.J.109 F, între localitățile Ocna Șugatag și Ferești s-a produs un accident.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un autoturism condus de către un tânăr de 23 ani din Sat Șugatag, dinspre Ocna Șugatag înspre Ferești, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 30 ani din Călinești”, se arată în comunicatul IPJ.

Potrivit Observator News, șoferul de 30 de ani a rămas încarcerat între fiarele maşinii. Salvatorii l-au scos inconştient şi l-au transportat la spital, însă Petru nu a mai putut fi salva. De cealaltă parte, Gheorghe, şoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest fiind depistat cu o alcoolemie de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Mare de lacrimi pentru Petru

Vestea morții fulgerătoare a lui Petru a venit ca un trăsnet pentru familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

„Nu se pot spune multe cuvinte!!! Mare pierderere pentru familie și pentru noi, cei care te-am cunoscut! Dumnezeu să te odihnească în pace, iar de părinții tăi să aibă grijă, Dumnezeu!”, se arată pe pagina de Facebook a primăriei.

„Nu îmi vine să cred ce sa putut întâmplat ai plecat mult prea devreme dragul nostru vecin,prieten și naș mă rog la Dumnezeu să te așeze printre îngeri pentru că un fecior așa ca tine rar se mai găsește în zilele noastre! Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi multă putere familie să poată trece peste această grea încercare!”

„Bunul Dumnezeu să te ierte O. Petru mare suparare ai lasat in urma ta”

„Vaii doamneee. Omule bun , nu pot să cred că ai plecat de lângă noi , prea repede te'ai stins din viață.. De ce doamne l'ai luat de lângă noi,de ce , de ce.. Ai fost un om minunat. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace vărul meu”

„Ai fost un băiat de mare omenie. Un băiat frumos. Harnic și cu viața în față , acum în floarea vieții , când ai multe planuri și bucurii să le împărtășești cu familia și cu cei dragi, ai plecat fără să ai când să-ți iei rămas bun de la toți cei dragi ție și de la toată societatea care te-a cunoscut și te-a apreciat , pentru că tu erai un om vesel, respectuos și cu mult bun simț, cum rar mai întâlnești. Drum lin spre cer , iar celor care rămân in urma ta copleșiți de durere, multă mângâiere și putere”


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233