dobroge.tv

Live

O mireasă de 24 de ani, însărcinată în luna a 8-a, a murit chiar în ziua nunții sale: medicii nu au putut salva nici copilul. Alexandra se externase la cerere din spital

O mireasă de 24 de ani, însărcinată în luna a 8-a, a murit chiar în ziua nunții sale: medicii nu au putut salva nici copilul. Alexandra se externase la cerere din spital
21 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini într-o familie din Suceava. Alexandra, o tânără de doar 24 de ani, însărcinată în luna a opta, a murit chiar în ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi. Înainte să ajungă la altar, acesteia i s-a făcut rău și a ajuns de urgență la Spitalul Județean din Suceava.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, iar Alexandra tocmai fusese externată vineri, pe semnătură, de pe secția COVID unde era internată. Cununia civilă și cea religioasă urmau să aibă loc în seara de sâmbătă.

Viitorul soț a fost cel care a sunat la 112 pentru a alerta medicii. Cei doi au plecat din localitatea Păltionoasa, spre spitalul din Gura Humorului, iar pe drum s-au întâlnit cu ambulanța, însă gravida era deja în stop cardio-respirator. Alexandra avea istoric de probleme cardiace cu o operație pe cord și două stenturi la inimă, menționează sursa citată.

Pacienta a fost adusă în stop cardio-respirator în curs de resuscitare”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava pentru obiectivdesuceava.ro. Acesta a mai declarat că tânăra a fost dusă direct în sala de operație, unde au continuat manevrele de resuscitare și s-a efectuat cezariana de urgență. În ciuda eforturilor depuse de medici, nu s-a mai putut face nimic pentru tânăra de 24 de ani, iar sâmbătă, la orele 00.05, femeia a decedat împreună cu fătul, sarcina acesteia fiind oprită din evoluție.

Femeia urma să se căsătorească sâmbătă cu Marian, concubinul ei. Când cadrele medicale i-au comunicat viitorului soț că nu au mai putut face nimic pentru cea care trebuia să-i devină soție și să-i dăruiască un copil, tânărul a făcut un atac de panică și și-a pierdut cunoștința, având nevoie de îngrijiri medicale, menționează sursa citată.

Mare de lacrimi după moartea Alexandrei

Moartea fulgerătoare a tinerei și a copilului ce-l purta în pântece a venit ca un trăsnet pentru familie și apropiați. Pe paginile de socializare curg mesaje de condoleanțe de la cei care au iubit-o, au cunoscut-o și i-au fost alături Alexandrei de-a lungul vieții.

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace scumpa mea soție”, a scris partenerul Alexandrei, în dreptul imaginii de doliu.

„Dumnezeu sa te odihnească în pace Alexandra”

„Dumnezeu sa te ierte Alexandra..”

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace atat pe tine cât si pruncul nevinovat!Ai mila Doamne”

„Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Bebelușul este îngeraș. Sincere condoleanțe familiei și putere să treacă peste această tragedie.”


Sursă foto: Facebook 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233