dobroge.tv

Live

Tentativă de omor la Eforie! Un bărbat din București și-a înjunghiat iubita cu o foarfecă

24 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Clipe de coșmar pentru o tânără aflată în concediu la mare. Ea a fost înjunghiată de iubitul său în urma unui scandal. Potrivit primelor informații, cei doi se aflau într-un camping din Eforie Nord când bărbatul din București, beat fiind, și-a înjunghiat iubita cu o foarfecă, în zona spatelui.

Tânăra a fost transportată la spital, acolo unde medicii au stabilit că i-a fost pusă viața în pericol și au supus-o unei intervenții chirurgicale. Starea de sănătate a acesteia este stabilă.

Agresorul a fost propus spre arestare, la Tribunalul Constanța.

„Inițial a lovit-o cu pumnii, preponderent în zona capului, apoi persoana vătămată a fugit și a încercat să se refugieze în cabina unui grup sanitar. Suspectul a intrat peste ea și a continuat să o lovească. Au intervenit în ajutorul victimei câțiva turiști și recepționerul de la camping ca să îl liniștească. Se pare că în toată această acțiune de violență, inculpatul a folosit și o foarfecă, cu care a înjunghiat-o în zona spatelui, cel puțin de două ori, astfel încât i-a provocat leziuni destul de grave care au avut drept consecință o leziune care de obicei pune în primejdie viața unei persoane. Din fericire persoana vătămată a fost transportată rapid cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Constanța unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale și au reușit medicii să îi salveze viața. 

Inculpatul nu a putut motiva fapta, fiind în stare avansată de ebrietate, astfel încât a avut câteva pierderi de memorie și a oferit la anchetă doar câteva frânturi din ce și-a amintit. Și-a amintit că s-a trezit cu foarfeca în mână și că a agresat-o pe concubină. Și-a exprimat regretele de mai multe ori, mai ales că cei doi au și doi copii minori împreună. Am vorbit cu victima care a precizat că a mai fost agresată de-a lungul timpului, dar niciodată atât de grav. Se pare că suspectul când are accese de furie o agresează pe concubină. Nu sunt indicii că și-ar fi agresat copiii”, a declarat procurorul Zafer Sadîc.


Sursă foto: ziuadevest.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233