dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs de un șofer beat. GALERIE FOTO

NAȚIONAL. Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs de un șofer beat. GALERIE FOTO
27 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Accident cumplit pe DJ 173, în localitatea Jelna din judeţul Bistriţa-Năsăud. Un bărbat de 58 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite după ce un șofer beat a izbit o mașină de pe contrasens.

Un şofer băut a provocat un accident cu un mort şi trei răniţi, pe un drum judeţean din localitatea Jelna din judeţul Bistriţa-Năsăud. La caz au intervenit mai multe echipaje de la Ambulanţă şi SMURD. Bărbatul de 58 de ani a fost găsit pe bancheta din spate a unuia dintre vehicule, cu leziuni incompatibile cu viaţa.

Astăzi (sâmbătă - n.r.), poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Judeţean 173, Jelna. Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din Bistriţa, în timp ce se deplasa pe direcţia Jelna către Orheiul Bistriţei, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un tânăr de 22 de ani, din Dumitriţa. În urma impactului dintre cele două autoturisme, a rezultat rănirea celor doi conducători auto, a unui pasager de 26 de ani din Dumitriţa şi a fost din păcate constatat decesul unui bărbat de 58 de ani, din Dumitriţa, pasager în autoturismul condus de tânărul de 22 de ani", a transmis IPJ, potrivit Agerpres.

În urma testării cu aparatul etilotest a celor doi şoferi, a rezultat faptul că bărbatul din Bistriţa era sub influenţa alcoolului, rezultatul indicat fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i ulterior recoltate şi mostre de sânge la spital.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.


Sursă foto: bistriteanul.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233