dobroge.tv

Live

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Un bărbat a murit și trei persoane au ajuns la spital după ce o mașină și un autocamion s-au ciocnit. GALERIE FOTO

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Un bărbat a murit și trei persoane au ajuns la spital după ce o mașină și un autocamion s-au ciocnit. GALERIE FOTO
09 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital în urma unui accidentu cumplit, care a avut loc în această dimineață, în jurul orei 05.35, pe Autostrada A2, calea II Constanţa - Bucureşti, la kilometrul 50.

În această dimineaţă, la ora 5,34, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au fost solicitaţi să intervină pe Autostrada Soarelui, la km 50, pe calea II, sens de mers Constanţa - Bucureşti, la un accident rutier grav, în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism cu șapte locuri, soldat cu decesul unui pasager şi rănirea a altor trei persoane, toate aflate în autoturism.

La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare de la Secţia de pompieri Lehliu Gară şi două ambulanţe SMURD de la Staţia Fundulea şi Secţia Dragalina, dar și două autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

La sosirea echipajelor la locul intervenţie au fost identificate patru victime, toate din autoturism, dintre care două încarcerate. Una dintre persoanele încarcerate era decedată.

Cele două autospeciale SMURD au preluat fiecare câte o victimă şi le-au transportat la un spital din Bucureşti, respectiv la spitalul din Lehliu Gară ambele persoane prezentând traumatisme toracice și contuzii.

O altă victimă a accidentului, de sex feminin, cu traumatism toracic şi contuzii a fost preluată de Ambulanţă şi transportată la un Spital din Bucureşti.

Alte trei persoane aflate în autoturism și conducătorul autocamionului nu au suferit traumatisme în urma coliziunii dintre cele două autovehicule”, a declarat Plutonier adjutant şef Tataranu Stefan-Ovidiu, purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

Circulaţia nu a fost întreruptă pe respectivul tronson de autostradă, vehiculele implicate în accident aflându-se pe banda de urgenţă.


Sursă foto: Facebook ISU Călărași

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233