dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Cinci persoane au fost rănite în drum spre o nuntă şi au ajuns la spital. În accident au fost implicate 6 maşini

CONSTANŢA. Cinci persoane au fost rănite în drum spre o nuntă şi au ajuns la spital. În accident au fost implicate 6 maşini
10 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Cinci persoane au ajuns la spital în urma unui accident ce a avut loc seara trecută la ieșire din municipiul Constanța. Totul s-ar fi petrecut după ce unul dintre şoferi a frânat brusc pentru a putea intra în parcarea localului în care avea loc nunta. Care se afla în spatele său nu a mai avut timp să reacţioneze şi a intrat în plin în maşină, proiectând-o în alte autoturisme. Şase maşini au fost avariate în total, iar cinci persoane au fost rănite în urma carambolului.

"Au intervenit o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, două ambulanţe SMURD tip B, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, un SMURD tip C, precum şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa”, a transmis ISU Dobrogea.

Au fost găsite cinci victime. Două victime cu traumatism toracic, o victimă cu traumatism cranian, o victimă cu traumatism de coloană lombară şi o victimă cu traumatisme de membre inferioare”, a transmis Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al SAJ Constanţa.

Ce spune IPJ Constanţa

Potrivit IPJ Constanța, ieri, în jurul orei 22:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 2A, către localitatea Ovidiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de 2 bărbați, de 22 de ani, respectiv 50 de ani.

În urma impactului cel de-al doilea autoturism ar fi fost proiectat într-un alt autoturism condus de o femeie de 54 de ani, iar ulterior în alte 3 autoturisme parcate în afara părții carosabile. În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor 3 conducători auto, precum și a pasagerului de 58 de ani din cel de-al treilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233