dobroge.tv

Live

S-au reluat căutările bărbatului dispărut în mare, la Costineşti. Acesta practica kitesurfing, dar nu a mai revenit la ţărm

19 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că, în această dimineaţă, au fost reluate căutările bărbatului dat dispărut la Costineşti, duminică. Bărbatul practica kitesurfing, în zona Costineşti, dar nu a mai revenit la ţărm, iar soţia lui a sunat la 112.

Reprezentanţii Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) au anunţat duminică că au solicitaţi să caute o persoană dispărută în mare, în largul staţiunii Costineşti, iar această operaţiune a fost realizată cu ambarcaţiunea SAR Teya. El a fost căutat timp de mai multe ore fără a fi găsit.

Reprezentanţii ARSVOM au oprit căutările duminică, după ora 20. În această dimineaţă, ISU Dobrogea a anunţat că au fost reluate căutările acestuia, cu scafandri plus ambarcațiunea TARGA din Portul Constanța.

Autoritatea Navală Română (ANR) a transmis că, luni dimineaţa, un elicopter FRONTEX a decolat din Burgas şi survolează zona. De asemenea, ambarcaţiunile Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) sunt în alertă pentru a putea oferi suport naval operaţiunilor de căutare.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233