dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Acţiune a poliţiştilor rutieri cu 2 radare în cascadă. Zeci de şoferi amendaţi pentru depășirea limitei de viteză

20 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Polițiștii Serviciului Rutier, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Medgidia, au intensificat activitățile pentru reducerea accidentelor rutiere prin combaterea principalelor cauze generatoare, precum și pentru conștientizarea importanței respectării regulilor de circulație pe drumurile publice.

În cursul zilei de ieri, 19 septembrie a.c., polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe DN 3 și DN 22C, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, fiind organizată cu 2 radare în cascadă.

În urma activităților, efectuate în decursul a 4 ore, polițiștii au aplicat 97 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 51.000 de lei, dintre care 82 pentru depășirea limitei de viteză.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 7 permise de conducere, toate pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale.

IPJ Constanţa a transmis că activitățile au fost desfășurate în contextul Proiectului ROADPOL - Safety Days, destinat conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun dacă nu respectă normele rutiere, în scopul adoptării, de către aceștia, a unei conduite responsabile atunci când se deplasează pe drumurile publice.

De la începutul anului și până în prezent, pe DN 3 au fost înregistrate 23 de accidente rutiere, soldate cu 10 persoane decedate, 3 persoane rănite grav și alte 32 de persoane rănite ușor.

„Pentru siguranța dumneavoastră, dar și a celorlalți participanți la trafic, polițiștii rutieri vă recomandă să adaptați permanent viteza de deplasare la particularitățile de drum și de trafic. De asemenea, polițiștii rutieri vă sfătuiesc să nu vă angajați în efectuarea de depășiri neregulamentare!“, mai transmite IPJ Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233