dobroge.tv

Live

Durere de nedescris. Elena a fost lăsată să aștepte pe patul de spital, până i-a murit copilul în pântece: „Mi s-a spus că așa a vrut Dumnezeu să fie o lecție pentru mine”

Durere de nedescris. Elena a fost lăsată să aștepte pe patul de spital, până i-a murit copilul în pântece: „Mi s-a spus că așa a vrut Dumnezeu să fie o lecție pentru mine”
21 septembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Situație revoltătoare la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea. Elena, o tânără gravidă în 39 de săptămâni, diagnosticată cu urgență la naștere, a fost internată și lăsată să aștepte pe patul de spital, până când fătul a murit în pântec.

Potrivit antena3.ro, femeia se internase în spital la ora 08.00 dimineața, iar medicul a declarat că este o urgență. Cu toate acestea, femeia a fost nevoită să aștepte până la ora 19.00 pentru a fi refăcută o testare a funcțiilor vitale ale fătului, moment la care s-a constatat că decedase.

Am fost internată la 38 de săptămâni și patru zile și medicul văzuse la 36 de săptămâni că este o problemă și că oxigenul nu ajunge la placentă. Am fost chemată și am rămas în spital, am fost monitorizată apoi am mers în salon și a venit doamna doctor înainte să plece acasă să îmi spună că medicul de gardă știe situația”, a declarat Elena pentru antena3.ro.

Femeia a menționat că, la un moment dat, a venit o asistentă care a informat-o că urmează să facă o investigație, așa că a așteptat să fie luată. Ea spune că intre timp i s-a făcut și rău, însă nu a găsit pe nimeni să o ajute, așa că a mai așteptat în jur de două ore.

Asistenta a venit și mi-a spus că pot merge cu ea la ecograf, atunci a chemat-o pe doamna doctor care era de gardă, s-a uitat pe monitor și mi-a spus, da, copilul nu mai este, a murit. Nu mi-a spus nimic apoi, au încercat să îmi inducă nașterea și nu s-a putut, eu voiam să nasc natural dar nu s-a putut și am stat 20 de ore, nu am mai rezistat, simțeam că mor și i-am rugat să îmi facă cezariană pentru că băiețelul meu mă aștepta acasă. Mi-au spus că fătul poate rezista și trei săptămâni mort în burtă. Îmi doream enorm acest copil și mi s-a spus că așa a vrut Dumnezeu să fie o lecție pentru mine, dar nu are cum să fie o lecție pentru mine”, a mai declarat femeia pentru sursa citată.


Sursă foto: Antena 3

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Lumina lui Hristos

DAȚI-LE VOI SĂ MĂNÂNCE!

Lumina lui Hristos

NEGAREA EVIDENȚEI

Lumina lui Hristos

SENSUL SUFERINȚEI

Lumina lui Hristos

NOI CUI SLUJIM?

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233