dobroge.tv

Live

TULCEA. Şapte bărbaţi au fost reţinuţi după ce au bătut două persoane - o victimă a ajuns la spital

TULCEA. Şapte bărbaţi au fost reţinuţi după ce au bătut două persoane - o victimă a ajuns la spital
23 septembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Şapte bărbaţi au fost reţinuţi după ce au lovit două persoane, iar una dintre victime a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a transmis, vineri, că poliţiştii au fost sesizaţi, în 17 septembrie, despre faptul că un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Tulcea, a fost agresat în timp ce se afla în autoturismul personal în zona Piaţa Veche. Astfel, mai mulţi bărbaţi i-au spart ambele geamuri ale portierelor din faţă, lovindu-l pe bărbatul de 50 de ani cu un obiect contondent în zona capului. El a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Patru zile mai târziu, poliţiştii tulceni au fost sesizaţi că un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Tulcea, în timp ce se afla în zona lacului Ciuperca din municipiu, a fost lovit de mai multe persoane, care ulterior au fugit de la locul incidentului.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală şi au reuşit identificarea celor şapte persoane bănuite de comiterea faptelor. Cei şapte suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi, vineri, la Judecătoria Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Lumina lui Hristos

DAȚI-LE VOI SĂ MĂNÂNCE!

Lumina lui Hristos

NEGAREA EVIDENȚEI

Lumina lui Hristos

SENSUL SUFERINȚEI

Lumina lui Hristos

NOI CUI SLUJIM?

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233