dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Tragedie în această după-amiază. Un bărbat a murit după ce un bolovan desprins de pe un versant a căzut peste mașina sa

NAȚIONAL. Tragedie în această după-amiază. Un bărbat a murit după ce un bolovan desprins de pe un versant a căzut peste mașina sa
02 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie în această după-amiază pe Drumul Naţional 66, în Defileul Jiului. Un bărbat a murit după ce un bolovan desprins de pe un versant a căzut peste mașina sa.

Echipe de salvatori din două judeţe au intervenit la faţa locului şi l-au scos pe şofer din maşină, acesta fiind în stop cardio-respirator, scrie news.roUlterior medicii au declarat decesul acestuia. Alte două persoane care se aflau în autoturism au fost rănite în urma accidentului.

Potrivit datelor furnizate de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române evenimentul s-a produs pe DN 66 - E 79, în Defileul Jiului, la kilometrul 117+900 de metri, în localitatea Bumbeşti-Jiu din judeţul Gorjâ.

„Un bolovan a căzut de pe versant pe un autoturism aflat în trafic, prin parbriz. Şoferul este inconştient, fiind efectuate manevre de resuscitare asupra sa”, transmit poliţiştii.

Ce spun pompierii

ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situații de urgenţă generată de un accident rutier (o bucată de stâncă căzută de pe servant pe parbrizul unui autoturism) pe Defileul Jiului. La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbesti Jiu cu o autospeciala de lucru cu apă și spumă și o ambulanţă SMURD, două ambulanţe SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU Hunedoara, cu o autospeciala de lucru cu apă și spumă și o ambulanţă SMURD şi alte două ambulanţe SAJ Hunedoara, sosite in sprijin.

În urma acestui eveniment au rezultat trei victime: șoferul autoturismului, un bărbat in vârsta de 56 de ani și doua femei in vârsta de 60, respectiv 50 de ani. Șoferului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, fara rezultat, ulterior fiind declarat decedat. Celelalte doua victime au fost preluate de echipajele specializate și li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fata locului, însă acestea au refuzat transportul la spital”.

Ce spune DRDP Craiova

Referitor la tragicul eveniment petrecut astăzi pe DN 66, km 116, DRDP Craiova face următoarele precizări:

Zona în care a avut loc incidentul de pe Defileul Jiului este asigurată cu plase. Piatra, de mici dimensiuni, a venit de pe versant de la o înălțime foarte mare, dintr-o zona cu torenți, unde nu se pot monta plase, pentru că ar bloca scurgerea apelor de pe versanți. Permanent facem verificări în zonă și îndepartăm stâncile și copacii care prezintă risc de prăbușire. Zona are și semnalizarea necesară privind posibile căderi de pietre. Este primul eveniment soldat cu deces de pâna acum. Piatra respectivă a fost dislocată fie de apă, fie de vânt fie de trecerea unui animal sălbatic. Situația a fost una total impredictibilă


Sursă foto: Facebook Cristina C via Accidente rutiere Romania

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233