dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Clipe de panică pentru locuitorii unui bloc, în urma unei explozii: 16 apartamente afectate și două mașini avariate - o femeie de 79 de ani a ajuns la spital. FOTO

NAȚIONAL. Clipe de panică pentru locuitorii unui bloc, în urma unei explozii: 16 apartamente afectate și două mașini avariate -  o femeie de 79 de ani a ajuns la spital. FOTO
04 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Au fost clipe de panică marți dimineață pentru locuitorii unui bloc din Vatra Dornei, în urma unei explozii provocate de o butelie. În urma deflagrației, un apartament a fost distrus, alte 15 au fost afectate, iar două mașini parcate au fost avariate. O femeie de 79 de ani a ajuns la spital cu arsuri minore.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, la faţa locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale de stingere, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

O femeie, în varsta de 79 de ani, a suferit arsuri minore la nivelul mâinilor și feței. Aceasta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital, pentru investigații suplimentare.

La etajul al doilea al clădirii, o uşă metalică a fost deformată, proprietarul apartamentului respectiv rămânând blocat în casă. Salvatorii au deblocat în cele din urmă uşa şi au reuşit să îl elibereze pe bărbat.

În urma cercetarilor, au fost identificate în total 16 apartamente afectate, unul distrus, iar restul cu diferite distrugeri (ușile de la intrare, tocurile, tencuiala etc.). De asemenea, două autoturisme parcate langa bloc au fost avariate (geamuri sparte).


Sursă foto: obiectivdesuceava.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233