dobroge.tv

Live

„Mulți tineri mor subit”. A făcut infarct la volan, apoi s-a izbit violent de un copac. Nina nu a mai avut nicio șansă: „Ne-ai rupt sufletul, îngeraș”

„Mulți tineri mor subit”. A făcut infarct la volan, apoi s-a izbit violent de un copac. Nina nu a mai avut nicio șansă: „Ne-ai rupt sufletul, îngeraș”
28 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini în familia Ninei, o tânără de 31 de ani care și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Tragedia s-a petrecut pe DN 2L, între Tișița și Panciu, județul Vrancea.

Potrivit devrancea.ro, Nina era singură în mașină când a părăsit sensul de mers și s-a izbit violent de un copac. Conform unor persoane aflate la fața locului după accident, nu s-au găsit urme de frânare, iar drumul era drept în zona accidentului. În aceste condiții, cea mai probabilă variantă este că femeia de 31 de ani a făcut stop cardiac și n-a mai putut controla mașina.

Ce spun pompierii

Pompierii militari au intervenit la un accident rutier produs pe DN 2 L, între localitățile Tișița și Panciu, după ce un apel primit la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 17:50, anunța că un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit de un copac, iar o persoană a rămas încarcerată.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate în cel mai scurt timp două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu. La locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

La locul evenimentului echipajul de descarcerare a extras din autoturism o persoană de sex feminin, care prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ declarând decesul acesteia.

Totodată, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul intervenției.

Mare de lacrimi după moartea Ninei

Vestea morții tinerei a căzut ca un trăsnet peste familie, prieteni și colegi. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

„Din păcate astăzi ne-a părăsit un înger păzitor!! Colega noastră Nina numai este. Ne-ai rupt sufletul, îngeraș! Nu avem cuvinte, Dumnezeu să te odihnească!!”, transmit colegii de muncă ai tineri.

„Nina.. Nu cred așa ceva.. sunt socată.. Dumnezeu să o ierte!”

„Draga mea draga! Om cu suflet bun, fără cuvinte. Dumnezeu să te ierte suflet frumos și blând. Prea devreme, mult prea devreme. Ai lăsat un gol imens”

„De ce oameni buni pleacă de lângă noi? Condoleanțe la toată familia...Dumnezeu să vă dea putere să treceți această mare durere”

„O fată deosebită, mereu veselă și prietenoasă! Mare durere pentru familie și pentru cei ce am cunoscut omul minunat, Nina! Odihnă veșnică, draga noastră”

„Prea frumoasa, prea speciala mereu cu zâmbetul pe buze! Mă bucur că am avut parte de prietenia ta Taurașul meu!! Vei rămâne vesnic în inima și amintirea mea!Drum lin către îngeri, Tăurașul meu!!!”

„Dumnezeu să te ierte Nina. Ai fost o prietenă foarte bună, mi-ai dat mereu cele mai bune sfaturi, îmi aduc aminte cu lacrimi în ochi momentele frumoase și zilele când te vedeam foarte zâmbăreață și pozitivă, mi se rupe sufletul să aud această veste tristă, să ai un drum lin spre ceruri prietenă dragă.”

„Am tot sperat sa nu fii tu, Nina! Pe cine întrebam nu era sigur că ai fi tu și mă bucuram în sinea mea că poate e doar o încurcătură! Să-ți fie drumul lin, să-ți fie un zâmbet așa cum erai și tu! Să înveselești cerul și pe cei de acolo! Cu siguranță ești într-un loc mai bun”

„Doamne să-mi zică cineva că nu este adevărat. Nu pot să cred așa despre tine Draga mea. De ce doamne ai ales-o pe ea. Uof Draga mea, nu am cuvinte. Dumnezeu sa te aibă în paza lui. Condoleanțe. Drum lin către îngeri”

„Doamne, suflet bun și vesel Nu pot sa cred ca ai plecat atât de repede dintre noi, erai atât de plină de viața, atât de fericita zi de zi cu zâmbetul pe buze, niciodată nu te-am văzut supărată sau tristă. Un suflet atât de bun ca tine nu trebuia sa părăsească lumea atât de devreme. Dumnezeu să te ierte, draga mea! Vestea asta mi-a tăiat răsuflarea, încă nu îmi vine să cred că nu o să te mai văd, că nu o să mă mai primești în magazin cu zâmbetul pe buze și cu privirea caldă și prietenoasă. Tu, cea care mereu ai avut un suflet de copil, atâta energie și așa o pofta de viața. Dumnezeu să te ierte!”


Sursă foto: devrancea.ro / Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233