dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Tineri prinși de jandarmi cu droguri: pe doi dintre ei i-a dat de gol mirosul

CONSTANȚA. Tineri prinși de jandarmi cu droguri: pe doi dintre ei i-a dat de gol mirosul
31 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

În perioada 28 – 30 octombrie, peste 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța au fost la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică la nivelul municipiului Constanța, precum și în celelalte județe din competență.

Pe timpul desfășurării activităților specifice, jandarmii au întocmit pentru cinci tineri acte de sesizare pentru deținerea de substanțe interzise.

Astfel, vineri, 28 octombrie, în jurul orei 18.40, pe timpul executării serviciului în zona Parc Gară, jandarmii au observat un tânăr care a încercat să evite contactul cu aceștia. În urma interceptării și discuției purtate cu acesta, a recunoscut că are asupra lui un număr de 9 folii din material plastic în care erau ambalate substanțe vegetale cu miros înțepător, dar și o sumă de bani.

Sâmbătă, în jurul orei 16.00, jandarmii au depistat într-o mașină staționată în zona unui hotel din stațiunea Mamaia, datorită mirosului înțepător, specific substanțelor etnobotanice, doua persoane de 22, respectiv 27 de ani, care au declarat că nu dețin și că nu folosesc substanțe interzise. În urma parcurgerii procedurii legale, în autoturism au fost găsite două folii de aluminiu în care se găsea o substanță vegetală sub formă de muguri, o țigaretă artizanală și un dispozitiv tip grinder care conținea la interior fragmente vegetale de culoare verde-oliv.

De asemenea, duminică, 30 octombrie, pe plaja din zona Pescărie, a fost depistat un tânăr care iși confecționa o țigare care conținea fragmente vegetale de culoare verde-olive. Întrebat dacă mai deține și alte substanțe sau aparate de confecționat țigări, acesta a prezentat jandarmilor două pliculețe autosigilante care conțineau o substanță de culoare verde-olive, dar și două pachete care conțineau foițe și filtre folosite la confecționarea de țigări.

Având în vedere suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, jandarmii grupării au întocmit actele de sesizare, iar bunurile găsite asupra tinerilor vor fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, menționăm că în ultimele 72 de ore, jandarmii au aplicat un număr de 27 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele de conviețuire socială, valoarea sancțiunilor ridicându-se la suma de 10.600 ron.


Sursă foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233