dobroge.tv

Live

Sfârșit cumplit pentru un adolescent de 16 ani. A murit într-un accident produs de un prieten - Alex nu purta centura și a fost aruncat într-un șant: „Drum lin spre cer. Vei fi cea mai strălucitoare stea”

Sfârșit cumplit pentru un adolescent de 16 ani. A murit într-un accident produs de un prieten - Alex nu purta centura și a fost aruncat într-un șant: „Drum lin spre cer. Vei fi cea mai strălucitoare stea”
11 noiembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Tragedie pe un drum din Bistrița. Alex, un adolescent de 16 ani a murit într-o mașină codusă de un prieten. Tânărul a pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un stâlp de electricitate pe care l-a şi dărâmat. El avea permis de conducere de doar un an.

Potrivit Observator News, cei trei tineri au ieşit la plimbare cu maşina prin sat. La un moment, şoferul de 19 ani a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit într-un stâlp de curent.

Pentru pasagerul din dreapta şoferului, un adolescent de 16 ani, medicii n-au mai putut face nimic. Alex nu purta centura de siguranță şi a fost aruncat din autoturism în șantul de pe marginea drumului. A murit pe loc, notează strileprotv.ro.

Am sosit la locul faptei cu două ambulanţe. La locul faptei, am găsit două victime conştiente ieșit din mașină. A treia victimă, am gasit-o în șanț, în stop cardio-respirator. A fost extrasă din șanț și au început manevrele de resuscitare, din păcate nu a răspuns, au fost leziuni incompatibile cu viața”, a declarat Lucian Bodeanu, medic SAJ Bistrița.

Şoferul de 19 ani avea permis de mai puţin de un an. El şi un pasager aflat pe bancheta din spate au ajuns la spital.

Mare de lacrimi după moartea lui Alex

Moartea fulgerătoare a adolescentului de doar 16 ani a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Aceștia au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

„Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Dumnezeu să te odihnească în pace văru”

„Dumnezeu să te aibă în pază, dragul nostru prieten!! Nu te vom uita niciodată”

„Vestea trecerii în neființă a unei persoane apropiate este tulburătoare și greu de suportat. Deși nu există cuvinte care să îndepărteze durerea resimțită, este important să fii alături de familia celui decedat și să arăți că ești aproape. Un mesaj de condoleanțe este un gest frumos pe care îl poți face, chiar dacă acesta nu ajută prea mult, dar contează. Alex, ai plecat prea de vreme prieten drag din tre noi vei rămâne mereu in sufletele noastre”

„Drum lin spre cer! Vei fi cea mai strălucitoare stea de pe cer. Condoleanțe familiei! Cel mai frumos înger Alex”

„Drum lin spre cer suflet drag! Nu te vom uita niciodată”

„Dumnezeu să te odihnească! Drum lin spre cer! Bighi”


Sursă foto: bistriteanul.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

Știm ce (să) cerem?

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Doc Sense

Coxartroza

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233