dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. Accident cumplit: trei persoane au murit pe loc! Imagini de la faţa locului

JUDEŢUL CONSTANŢA. Accident cumplit: trei persoane au murit pe loc! Imagini de la faţa locului
20 septembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a avut loc în urmă cu puţin timp, în judeţul Constanţa, în localitatea Ghindăreşti. Din primele informaţii, trei persoane au murit pe loc, iar o a patra a fost transportată la Spitalul Judeţean, în comă.

RECOMANDARE: TRAGEDIA DE LA GHINDĂREŞTI. George şi-a pierdut viaţa la doar 26 de ani, în timp ce logodnica sa se zbate între viaţă şi moarte

Imaginile de la faţa locului sunt cumplite. Potrivit martorilor, accidentul s-ar fi produs din cauza unei depăşiri.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe DN 2A (E 60) Constanţa – Hârşova, în zona localităţii Ghindăreşti, judeţul Constanţa, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că la faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi elicopterul SMURD.

“Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier la Ghindăreşti. Din primele informaţii ar fi patru victime încarcerate, două declarate decedate, alte două inconştiente. Forţele alocate la faţa locului sunt echipajul SMURD C de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj SMURD B, autospeciala de descarcerare, elicopterul SMURD şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă”,a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica.

Ulterior, s-a anunţat că a decedat şi o a treia persoană.

UPDATE. Potrivit oamenilor legii, astăzi, în jurul orei 15.40, un bărbat de 26 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, în afara localității Hârșova, dinspre Hârșova către Constanța, iar la km 131, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus, din sens opus, de către un bărbat, de 52 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul a trei persoane: cei 2 conducători auto, precum și pasagera din dreapta față din al doilea auto, o femeie de 54 de ani. Totodată, o pasageră din primul autoturism, o femeie, de 26 de ani a fost rănită grav.

- ştire în curs de actualizare -

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233