dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Incendiu la un spital pentru copii. Pacienții și însoțitorii acestora au fost evacuați

NAȚIONAL. Incendiu la un spital pentru copii. Pacienții și însoțitorii acestora au fost evacuați
24 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un incendiu cu degajare mare de fum a izbucnit joi dimineaţă, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca, în canalul tehnic al unei băi. Pacienţii şi aparţinătorii de la etajele 3, 4 şi 5 au fost evacuaţi, fiind relocaţi în alte spaţii din interiorul spitalul. Iniial, a fost activat Planul roşu de intervenţie, care ulterior a fost dezactivat, scrie news.ro.

Potrivit ISU Cluj, incendiul s-a produs într-o baie a secţiei Pediatrie 2 a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj Napoca, imobil situat pe strada Crişan.

Pacienţii şi aparţinătorii de la etajele 3,4 şi 5 au fost evacuaţi ca şi măsură de siguranţă, până la sosirea forţelor de intervenţie, şi au fost relocaţi în alte spaţii din interiorul spitalul. În momentul sosirii pompierilor la faţa locului s-a constatat că ardea masca din materiale plastice a canalului tehnic dintr-un grup sanitar situat la etajul 3 al spitalului, cu degajări intense de fum la etajele 3, 4 şi 5”, informează sursa citată.

Începând cu ora 8:55 a fost activat Planul roşu de intervenţie, ulterior acesta fiind dezactivat.

La locul incendiului au intervenit trei autospeciale pentru stins incendii, o auto-platformă pentru intervenţii şi salvări de la înălţimi şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Flăcările au fost stinse imediat după sosirea pompierilor, fără a fi înregistrate persoane rănite în urma acestui eveniment.

Pompierii au procedat de asemenea la verificarea canalului tehnic şi a spaţiilor spitalului, pentru a se asigura că nu mai există pericol, înainte de a fi redate în folosinţă spatiile din care bolnavii au fost evacuaţi.


Sursă foto: news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233