dobroge.tv

Live

Accident urmat de incendiu pe Autostrada Soarelui: trei mașini s-au ciocnit. GALERIE FOTO

Accident urmat de incendiu pe Autostrada Soarelui: trei mașini s-au ciocnit. GALERIE FOTO
26 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină sâmbătă, 26 noiembrie, pe Autostrada A2 București Constanța.

Potrivit primelor informații, trei mașini s-au ciocnit la kilometrul 201, sensul de mers spre Constanța. În urma impactului o mașină a fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului a intervenit Detașamentul Medgidia cu o Autospecială de stingere cu apă și spumă, o Descarcerare și un echipaj SMURD B și Detașamentul Palas cu o Autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD B.

Potrivit pompierilor, la momentul ajungerii echipajelor, incendiul a fost lichidat. În cele trei mașini se aflau patru adulți. Persoanele implicate au fost asistate medical la fața locului, refuzând transportul la spital.

Trafic în condiții de ceață pe A2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri pe autostrada A2 București-Constanța.

Ceaţa impune din partea celor aflaţi la volan, dar şi a celorlalte categorii de participanţi la traficul rutier, o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice. Este necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare. Pentru aceasta, oglinzile retrovizoare trebuie să fie reglate corespunzător.

Recomandăm ca luminile de întâlnire ale autovehiculelor să fie aprinse ziua pe toate categoriile de drumuri, nu doar pe cele pe care există obligativitatea instituită prin lege. În condiţii de ceaţă densă, trebuie folosite şi luminile de ceaţă.

Nu trebuie uitat că cea mai periculoasă manevră pe timp de ceaţă este depăşirea. Aceasta cu atât mai mult, cu cât cei ce depăşesc pot fi surprinşi de apariţia bruscă de pe sensul opus a unor autovehicule care circulă fără lumini sau având în funcţiune doar luminile de poziţie”, transmit reprezentanții Centrului Infotrafic.


Sursă foto: ISU Dobrogea

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233