dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Bărbat înjunghiat de mai multe ori, într-un restaurant, după ce a încercat să calmeze un tânăr respins la angajare

NAȚIONAL. Bărbat înjunghiat de mai multe ori, într-un restaurant, după ce a încercat să calmeze un tânăr respins la angajare
29 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de 23 de ani din Botoșani a înjunghiat un client al restaurantului Bucovina din Suceava, pe fondul unor nemulțumiri din trecut. Victima, în vârstă de 38 de ani, a ajuns la Urgențe cu șoc hemoragic, având mai multe plăgi tăiate la nivel cranian, cervical posterior, torace posterior, precum și la brațul stâng. Din primele informații, agresorul ar fi vrut să se angajeze la respectiva unitate comercială în primăvara acestui an, fiind refuzat, scrie Observator News.

În cursul acestei zile, in jurul orei 13:20, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la o agresiune petrecută în parcarea unui restaurant din zona centrală a municipiului Suceava. S-a constatat faptul că un bărbat de 23 ani din mun. Botoșani, care anterior, în perioada aprilie-mai 2022 se adresase restaurantului pentru a se angaja la bucătăria unității economice fiind refuzat, s-a prezentat astăzi, 29.11.2022, ora 13:15 la unitatea economică, având un comportament recalcitrant la adresa angajaților”, au transmis reprezentanții IPJ Suceava.

Totul putea lua o turnură tragică, după ce un client a încercat să-l calmeze pe individul recalcitrant și l-a scos afară din unitate. Nervos, agresorul a scos un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori.

Un client de 38 ani din orașul Cajvana, aflat la o masă a intervenit pentru a-l calma și l-a scos afară pe agresor, moment în care acesta a devenit violent fizic scoțând un cuțit și aplicand mai multe lovituri clientului de 38 ani. Acesta a suferit mai multe leziuni prin înjunghiere fiind transportat la unitate medicală, constatându-se preliminar că leziunile au fost de natură a pune în primejdie viața victimei”, au precizat polițiștii suceveni.

Agresorul a fost identificat la fața locului, a fost încătușat și preluat în custodie de polițiști fără incidente, fiind transportat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru audieri. Între timp a fost deschis un dosar penal, cauza fiind preluată de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233