dobroge.tv

Live

Copil mușcat de câini la Năvodari

22 septembrie 2020
Publicitate

Încă un copil atacat de câini. Vorbim despre un băiat de 12 ani care a fost mușcat de doi maidanezi pe o stradă din Năvodari. Locatarii din zonă sunt cei care au sărit în ajutorul copilului. Întreaga scenă a fost surprinsă de camere de supraveghere din zonă. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Era puțin după orele amiezii când băiatul a ajuns la Punctul Termic dintre blocuri. A văzut câinii, dar și-a continuat drumul. La un moment dat însă, animalele s-au repezit la el fără niciun avertisment, și l-au trântit la pământ.

Locatarii din zona spun că nu este prima oară când câinii maidanezi atacă oamenii care trec pe acolo. În special pe cei care nu locuiesc acolo. Pe cei din zonă par să îi cunoască, pentru că obișnuiesc să îi hrănească.

La Năvodari, primăria a semnat abia în urmă cu câteva zile un contract cu un medic veterinar care îi permite să reia serviciul de ecarisaj, blocat de câteva luni bune. Au chiar și o hotărâre de consiliu local prin care cei care hrănesc animalele fără stăpân riscă amenzi drastice. 

 Identificarea celor care hrănesc animalele fără stăpân este însă o misiune aproape imposibilă. Așa se explică și faptul că de la începutul anului și până în prezent nu a fost dată nici o amendă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233