dobroge.tv

Live

Carambol cu 17 maşini pe DN 1. În accident a fost implicată şi o ambulanţă

Carambol cu 17 maşini pe DN 1. În accident a fost implicată şi o ambulanţă
04 decembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Un accident în lanţ în care au fost implicate 17 maşini s-a produs duminică dimineaţă pe DN1, în apropiere de Braşov, în zona Dârste.

"În această dimineața, pe sensul de mers către București a avut loc o coliziune în lanț (carambol) în care au fost implicate 17 autovehicule. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipane de poliție, care gestionează situația creată. În urma impactului intre vehiculele imolicste au rezutat doar avarii (tamponări) nefiind vătămată corporal vreo persoană", a transmis IPJ Braşov.

Potrivit observatornews.ro, coliziunea a avut loc pe sensul de mers către Bucureşti. Trei persoane au fost rănite uşor, dar au refuzat să meargă la spital. Două persoane au rămas blocate într-unul din autoturismele implicate, fiind nevoie să fie descarcerate. Alte 2 persoane au fost evaluate medical la faţa locului. Din fericire nu s-au înregistrat victime. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apă şi spumă şi 2 echipaje SMURD.

UPDATE. Autospeciala Serviciului Judeţean de Ambulanţă Braşov implicată în accident nu transporta pacient. Două persoane au fost evaluate medical la faţa locului, însă nu a fost nevoie ca acestea să fie duse la spital. 

Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Comentologie

cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233