dobroge.tv

Live

Teribilismul i-a adus sfârșitul la doar 16 ani: Edi s-a urcat la volan, deși nu avea permis. Prietenii săi, care au fost aruncați pe șosea, sunt în stare gravă

Teribilismul i-a adus sfârșitul la doar 16 ani: Edi s-a urcat la volan, deși nu avea permis. Prietenii săi, care au fost aruncați pe șosea, sunt în stare gravă
06 decembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Teribilismul i-a adus sfârșitul unui tânăr de doar 16 ani. Edi s-a urcat la volan, deși nu avea permis și a condus spre propria moarte. Tânărul a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina într-un stâlp. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața. În mașină se aflau alți doi adolescenți, de 13 și 14 ani, care au fost aruncați pe șosea și urma impactului violent. Cei doi sunt internaţi în stare gravă.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Tragedie seara trecută. Un adolescent de 16 ani a murit, iar prietenii lui, de 13 și 14 ani, sunt în stare gravă după ce au intrat cu mașina într-un stâlp. GALERIE FOTO/VIDEO

Tragedia s-a produs duminică, în jurul orei 21.00, în satul Valea Mare, care ţine de oraşul Băbeni. Edi se afla în mașină cu alți doi prieteni. Potrivit Observator News, după ce ar fi intrat într-o depăşire, băiatul de la volan ar fi pierdut controlul. Maşina a ieşit de pe şosea, a lovit două capete de pod şi s-a oprit într-un stâlp.

Edi a fost găsit încarcerat de către echipajele de salvare. Ceilaţi doi băieţi au fost aruncaţi din autoturism după impact. După nenumărate încercări de resuscitare, medicii nu au putut decât să constate decesul şoferului.

Edi obişnuia să meargă prin sat cu maşina familiei, spun rudele lui.

A luat maşina lui taică-su de atâtea ori, dar s-a plimbat pe acolo arata gen in sat. ca să se înveţe să conducă”, a declarat mătușa băiatului pentru Observator News.

Însă, mașina în care se aflau în seara accidentului era a familiei unuia dintre copiii răniţi.

Părinţii nu ştiau, că nu era maşina lui tac-su. Era a unuia dintre băieți, ceilalți foi, ar fi fost mașina lui tac-su”, a declarat o rudă pentru sursa citată.

Polțiștii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cauza tragediei.


Sursă foto: ISU Vâlcea / Observator News

Publicitate

Galerie Foto

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Comentologie

cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233