dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Sfârșit cumplit pentru o tânără de doar 29 de ani. Mihaela a murit după ce a lovit cu mașina un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat: „De acolo de sus să ai grija de copilul tău”

NAȚIONAL. Sfârșit cumplit pentru o tânără de doar 29 de ani. Mihaela a murit după ce a lovit cu mașina un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat: „De acolo de sus să ai grija de copilul tău”
06 decembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Tragedie în această dimineață în localitatea Țuțora din județul Iași. Mihaela, o tânără de doar 29 de ani a murit pe loc după ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un cap de pod, de unde a ricoșat într-un stâlp, iar apoi s-a răsturnat. Medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Potrivit bzi.ro, Mihaela se deplasa către locul de muncă, când a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod. Acum, un copilaș va crește fără mamă.

„În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă inconștientă, neîncarcerată. Intervine o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat şi o ambulanță tip C de la SAJ Iași”, au transmis reprezentanții ISU.

Din păcate, medicii ajunși la fața locului au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„La data de 06 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați despre un faptul că un auto s-a răsturnat pe DJ 249, pe raza localității Țuțora, iar o șoferița este încarcerată. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii”, a informat și IPJ Iași.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările care au dus la producerea tragediei.

Mare de lacrimi după moartea Mihaelei

„În semn de solidaritate și de mulțumire a tuturor momentelor petrecute împreună, îți dorim drum lin către ceruri, Mihaela noastră! Dumnezeu să te ierte, suflet frumos și bun! Ai fost o prietenă și colegă cu suflet bun și curat. Dzeu sa te aibă în paza lui”

„Dumnezeu să te ierte Mihaela, de acolo de sus să ai grija de copilul tău, multă putere familiei”

„Mihaela ........îmi este greu, foarte greu să cred că ne-ai părăsit! Pentru mine, pentru noi ești un om minunat....nu pot să vorbesc despre tine la trecut! Nu îmi găsesc cuvintele să te pot descrie celor care nu te-au cunoscut ce ființă astăzi ne-a părăsit! Nu te vom uita niciodată draga noastră....ne-ai lăsat un gol imens ......Drum lin spre cer! Dumnezeu să te ierte!”


Sursă foto: Facebook / bzi.ro

Publicitate

Galerie Foto

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Comentologie

cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233