dobroge.tv

Live

„Mamă, ce-l nenorocesc”. Un taximetrist din Tulcea a fost bătut în plină stradă de doi bărbați: oamenii legii au deschis o anchetă. VIDEO

28 decembrie 2022
Publicitate

Un taximetrist a fost bătut seara trecută în plină stradă de doi clienți. Incidentul a avut loc aproape de miezul nopții chiar în centrul municipiului Tulcea. Se pare că, aceste i-a luat pe cei doi agresori de la un restaurant din oraș.

Deși bătaia a fost văzută de mai mulți trecători, nimeni nu a intervenit ca să îi despartă pe cei implicaţi. Mai mult decât atât, nimeni nu a sunat la 112 să alerteze poliţia şi jandarmeria. După ce imaginile au apărut în spațiul public, poliţiştii tulceni l-au căutat şi l-au găsit pe taximetrist care a fost dus la audieri. 

Oamenii legii au și un cerc de suspecţi.

În urma imaginilor video apărute în spațiul public, Compartimentul Informare și Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii din cadrul Poliției Municipale Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui conflict spontan intre trei persoane în municipiul Tulcea. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele implicate în incident și desfășoară activități pentru stabilirea tuturor elementelor probatorii în cauză”, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233