dobroge.tv

Live

Razie a poliţiştilor constănţeni. Tot mai mulţi şoferi urcă băuţi la volan

Razie a poliţiştilor constănţeni. Tot mai mulţi şoferi urcă băuţi la volan
08 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

În noaptea de 7/8 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secțiile urbane 1-5 au defășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, respectiv menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică. Astfel, au fost legitimate aproximativ 350 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 100 de autovehicule.În urma activităților, polițiștii au aplicat 97 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 55.500 de lei, dintre care 82 la Legea 61/1991 și 6 la O.U.G. 195/2002.

La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 1.600 de lei.Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere, pentru conducere pentru influența băuturilor alcoolice (sub limita de infracțiune).

La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive, la volan. În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.300 de lei.Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 4 permise de conducere, toate pentru conducere pentru influența băuturilor alcoolice (sub limita de infracțiune).

La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive, la volan. În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.800 de lei.Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au desfășurat o acțiune pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică. În urma activităților, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.300 de lei, toate la O.U.G. 195/2002.Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare.

La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive, la volan.În urma activităților, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.300 de lei.Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere, ambele pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice (sub limita de infracțiune).

La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale. În urma activităților, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 9.400 de lei, toate la O.U.G. 195/2002.Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Şoferi beţi sau fără permis, pe şosele

La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe strada Poporului din orașul Ovidiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Negru Vodă au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din localitatea Darabani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233