dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Aripi frânte la doar 15 ani. Ștefania ar fi avut pneumonie și a murit pe patul de spital, după al doilea stop cardio-respirator: „Am fi vrut să rămâi în mijlocul nostru, dar Dumnezeu a avut un alt plan”

NAȚIONAL. Aripi frânte la doar 15 ani. Ștefania ar fi avut pneumonie și a murit pe patul de spital, după al doilea stop cardio-respirator: „Am fi vrut să rămâi în mijlocul nostru, dar Dumnezeu a avut un alt plan”
19 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini într-o familie din Satu Mare. Ștefania, o adolescentă de 15 ani, a murit la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, după al doilea stop cardiorespirator, având probleme de respiraţie.

În ultimele zile, fata nu s-a simțit foarte bine, iar părinții i-au anunțat pe profesori, marți, că Ștefania este bolnavă și va lipsi o perioadă de la școală. În final, fata a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență, unde din păcate a decedat. Eleva de 15 ani ar fi suferit un stop cardio-respirator, în urma unei pneumonii, însă acest detaliu nu a fost confirmat încă de cadrele medicale, notează antena3.ro.

Ce spun medicii

În data de 18.01.2023, ora 15.21, s-a pezentat la Unitatea de Primire Urgență o minoră în vârstă de 15 ani cu următoarele semne de detresă cardio-respiratorie: slăbiciune, paloare, tahicardie, saturație oxigen 88%.

A fost preluată de echipa de Urgențe majore și intubată, primele investigații pledând pentru un cord pulmonar acut și suspiciune de tromboembolism pulmonar, motiv pentru care se recurge la manevra de tromboliză.

În ciuda eforturilor conjugate ale echipei multidisciplinare (pediatru, cardiolog, terapie intensivă) de susținere a funcțiilor vitale, starea generală a pacientei se alterează galopant, survenind un stop cardiorespirator resuscitabil.

La aproximativ 30 minute, ora 19.10, intervine decesul, urmare a celui de-al doilea stop cardiorespirator, din păcate, iresuscitabil de această dată. Autopsia și examenul antomopatologic aferent urmează să stabilească cu exactitate cauzele care au condus la deces”, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean Satu Mare.

Mare de lacrimi după moartea Ștefaniei

Vestea morții fulgerătoare a Ștefaniei a căzut ca un trăsnet peste familie, colegi și prieteni

„Am fi vrut să rămâi în mijlocul nostru, dar Dumnezeu a avut un alt plan. Am fi vrut să cânți alături de noi, la sfârșitul clasei a 8 a, dar de azi vei cânta în ceruri. Am fi vrut să mai povestim, să facem ghidușii, să facem poze, să mergem un excursii dar de azi tu ne privești de Sus ! Rămas bun draga noastră colegă și elevă, Stefania, este greu sa înțelegem ce s-a întâmplat, ne e greu sa vedem de azi banca ta goală! Vei rămâne mereu în sufletul și amintirea noastră!!Te vom iubi mereu!! Bunul Dumnezeu sa te odihnească în pace!!”

„Dumnezeu sa o așeze într-un loc luminat Iar părinților multă putere”

„Drum lin către cer, draga Stefania”

„Dormi în pace suflet bun nu o să-ți uit zâmbetul tău niciodată!”

„Odihnă veșnică suflet frumos!!!”

„Doamne te rog mângâie familia rămasă, dă-le putere să meargă mai departe, doar tu poți da pace în sufletele lor sfâșiate de durere. Știu ca ajungi printre îngeri suflet bun, rămas bun. Sincere condoleanțe familiei”

„Doamne, ce durere, rămâi veșnic în sufletele celor care te-au iubit si a colegilor tăi!!”


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233