dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. O fetiță de trei ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul II pe față, mâini și gambe după ce o rulotă fast food a explodat: micuța era la coadă, în brațele tatălui

NAȚIONAL. O fetiță de trei ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul II pe față, mâini și gambe după ce o rulotă fast food a explodat: micuța era la coadă, în brațele tatălui
24 ianuarie 2023
Redactia DTV

Publicitate

O fetiţă de trei ani şi patru adulţi au ajuns în stare gravă, cu arsuri, la spital după ce o butelie a explodat într-o rulotă fast food din Maramureş. Trei dintre ei, printre care şi copila, erau clienţi şi aşteptau să ia comanda în momentul exploziei.

Explozia puternică urmată de incendiu a nimicit totul în cale. Într-o fracţiune de secundă, cinci oameni au fost răniţi. Copila de doar trei ani era în braţele tatălui. Aşteptau în faţa rulotei să primească comanda. La coadă, mai era un client. În interiorul fast food-ului, proprietarii - soţ şi soţie - lucrau de zor. Suflul deflagraţiei a distrus un autoturism parcat în apropiere, scrie Observator News.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat în centrul comunei o rolotă aflată în staţionare, care avea destinaţia de preparare şi comercializare produse fast food, iar în interior îşi desfăşurau activitatea un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 25 de ani, ambii din Botiza. La un moment dat s-a produs o explozie, din care a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv a celor doi care îşi desfăşurau activitatea în rulotă, şi a altor trei persoane în vârstă de 3, 28 şi 38 de ani din Botiza”, a precizat IPJ Maramureş.

Din primele cercetări, potrivit ISU Maramureş, se pare că explozia urmată de incendiu s-a produs din cauza unei butelii.

Din cauza rănilor grave, fetiţa a fost preluată de urgenţă de un elicopterul SMURD pentru transportul la Bucureşti, în timp ce tatăl ei, al doilea client şi proprietarii fast-food-ului au fost transportaţi la Baia Mare.

Fetiţa de 3 ani a fost adusă intubată, cu arsuri de gradul ll (mediu) la nivelul feţei, mâinilor, gambelor”, au transmis pentru news.ro reprezentnaţii unităţii sanitare. Zilele următoare, în funcţie de evoluţia locală, se va decide dacă va necesita vreo intervenţie chirurgicală de grefare, au precizat ei.

Poliţiştii au început cercetările pentru vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate în muncă.


Sursă foto: europafm.ro

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Comentologie

cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233