dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. „Destin crunt pentru o vârstă fragedă”. Adrian s-a stins la doar 23 de ani, asfixiat într-un saivan: un băiețel a rămas fără tată, iar un alt copilaș nu-l va cunoaște niciodată

JUDEȚUL CONSTANȚA. „Destin crunt pentru o vârstă fragedă”. Adrian s-a stins la doar 23 de ani, asfixiat într-un saivan: un băiețel a rămas fără tată, iar un alt copilaș nu-l va cunoaște niciodată
27 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini pentru o familie din localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu. Adrian R., soț și tată iubitor, s-a stins din viață la doar 23 de ani, lăsând un gol imens în rândul apropiaților. El avea un băiețel și urma să devină din nou tată.

Tragedia s-a petrecut joi, 26 ianuarie, când Adrian și un alt tânăr de 27 de ani săpau o groapă în incinta unui saivan din localitatea Piatra, sub o placă de beton. Cei doi ar fi intrat în groapă, acolo unde s-ar fi asfixiat.

Până la ajungerea echipajelor medicale, cei doi tineri au fost scoși de cetățeni. Ambii erau inconștienți. Medicii ajunși la fața locului au efectuat manevre de resuscitare timp de mai bine de o oră, însă, fără rezultat. Adrian și tânărul de 27 de ani au fost declarați decedați.

CITEȘTE ȘI: Tragedie în județul Constanța: doi tineri de 23 și 28 de ani au murit după ce un mal de pământ a căzut peste ei

Adrian locuia în Piatra și era tatăl unui băiețel. Soția sa a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare: „Dumnezeu să te ierte, soțul meu iubit. M-ai lăsat cu lacrimi pe obraz. Te iubesc mult și nu te voi uita niciodată

Și cei care l-au cunoscut pe Adrian au postat mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

„Copil chinuit.Dumnezeu să te odihnească în pace. Condoleanțe. Destin crunt pentru o vârstă fragedă”

„Dumnezeu să te odihnească în pace, om bun”

„Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Păcat de el, păcat de tinerețea lui”

„Drum lin, frățiorul meu”

„Dumnezeu să te ierte, om bun”

„Păcat de el, că era așa tânăr. Dumnezeu să-l ierte”

„Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Păcat.. băiat tânăr cu copil și unul pe drum. Păcat mare, săracul de el”

„Și cine răspunde? Cine l-a trimis acolo? Doamne Sfinte, păcat de anișorii lui. Odihnă veșnică.”

Ce spun pompierii

Joi, 27 ianuarie, în jurul orei 13.19, pompierii militari constănțeni au fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112 să intervină în localitatea Piatra, unde doi tineri au fost surprinși de un mal de pământ surpat. Au intervenit două ambulanță SMURD B2 și C, o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Până la ajungerea echipajelor, cei doi tineri au fost extrași de cetățeni, însă ambii erau inconștienți. Echipajele SMURD și SAJ au început imediat manevrele de resuscitare pe care le-au continuat preț de mai bine de o oră, însă fără rezultat. Din păcate, a fost declarat decesul ambilor tineri în vârstă de 23 și 28 de ani.

Ce spun polițiștii

În cursul zilei de joi, 26 ianuarie, în jurul orei 13.20, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un saivan, două persoane ar fi săpat o groapă și ar fi intrat în aceasta, fiind găsite inconștiente.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre doi bărbați, de 23, respectiv 27 de ani, ambii din localitatea Piatra.

Asupra celor doi au fost aplicate manevre de resuscitare de către personalul medical ajuns la fața locului, ulterior fiind constatat decesul.

Din primele verificări a reieșit faptul că cei doi ar fi efectuat o săpătură în incinta saivanului, sub o placă de beton, descoperind un gol, în care ar fi intrat amândoi, iar ulterior s-ar fi asfixiat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233