dobroge.tv

Live

Razie a poliţiştilor constănţeni. Şoferi prinşi că au urcat băuţi la volan

Razie a poliţiştilor constănţeni. Şoferi prinşi că au urcat băuţi la volan
30 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

În noaptea de 29/30 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive, la volan.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.200 de lei, dintre care una pentru depășirea limitei de viteză.

La data de 29 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică. În urma activităților, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.000 de lei, toate la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

La data de 29 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia verificării respectării prevederilor legale referitoare la regimul legal de viteză. În urma activităților, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.500 de lei, dintre care 5 pentru depășirea limitei de viteză.

Şoferi prinşi băuţi

La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 5.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 5.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233